PROCURILA FOTOGRAFIJA

Trump za kućni ured na Floridi naručio repliku stola i stolca iz Bijele kuće

Uredom dominiraju fotografije aviona Air Force One te helikoptera Marine One pokraj Mount Rushmorea
 Twitter/Stephen Miller

Donald Trump još uvijek nije odlučio ništa o predsjedničkoj knjižnici jer to rade bivši predsjednici. On to nije, što potvrđuje i slika iz njegova novog ureda. Stol kao da je u Ovalnom uredu. I sve oko njega trebalo bi biti predsjedničko.

1. Medaljoni za vojni izazov iskovani u spomen na važne događaje. Predsjednici ih dijele posebno zaslužnim pojedincima iz vojnih postrojbi.

2. Kakva bi to bila soba kad u njoj ne bi bio neki predmet koji će stalno podsjećati tko ovdje sjedi. Tu je ulogu dobila brončana statua bivšeg predsjednika. Nešto malena za njegovo mišljenje o sebi.

3. Slika predsjedničkog zrakoplova Air Force One kako leti iznad glavnog grada Washingtona. Posljednji je put njime letio 21. siječnja ove godine.

4. Sliku je na Twitteru, kojem Trump i dalje nema pristup, objavio Stephen Miller, bivši i sadašnji bliski Trumpov suradnik.

5. Stolac na kojem sjedi bivši predsjednik čini se da je ili donesen iz Ovalnog ureda, što ne bi bilo čudno jer je prije ulaska Joea Bidena promijenjen namještaj, ili je pomno izrađena replika.

6. Marine One, predsjednički helikopter, leti pokraj Mount Rushmorea gdje su isklesane glave četiri američka predsjednika važna za povijest. Trump je smatrao da bi tamo trebali dodati i njega.

7. Različite fotografije, obiteljske. Ne vide se državničke.

8. Boca, ne vidi se koja, ali vrlo je vjerojatno da je to njegova omiljena Coca-Cola bez šećera.

9. Plaketa na kojoj piše "45" (Trump je bio 45. predsjednik) koju mu je darovala granična ophodnja. Čini se da je izrađena od dijela zida na granici koji Trump nije uspio dovršiti.

10. Naočale. Trump je sebeljubiv, smatra se savršenim i zato je sam slao tweetove jer nije želio da ga itko vidi kako nosi naočale dok piše poruke. Naočale su znak slabosti. Sada su ostale na slici i potvrdile da ih je trebao i dok je još bio predsjednik.

11. The Wall Street Journal, konzervativne novine koje, kako slika navodi, barem lista. Iako ih je prošli mjesec napao da zagovaraju "globalističke politike poput otvorenih granica i loših trgovinskih sporazuma".

12. Drvena kutija na kojoj je Trumpov potpis i predsjednički pečat. U njoj vjerojatno čuva nalivpero kojim se potpisuje.

13. Replika stola za kakvim je sjedio u Ovalnom uredu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:36