VEZE S RUSIJOM

TRUMPOV SIN OBJAVIO SADRŽAJ NAVODNO SPORNIH E-MAILOVA 'Ako je ovo sve što mediji i demokrati imaju nakon godinu dana, razumijem zašto su očajni'

 
Donald Trump jr. i Donald Trump
 Reuters

Nakon što je u javnost izašla informacija kako se sin američkog predsjednika Donalda Trumpa prije izbora susreo s ruskom odvjetnicom Natalijom Veseljnickajom, vjerujući da ona ima kompromitirajuće informacije o Hillary Clinton, te da je preko odvjetnika Roba Goldstonea doznao da se radi o informacijama koje potječu iz ruskih državnih izvora, Donald Trump Junior danas je na svojem Twitteru objavio cijelu prepisku između sebe i Goldstonea.

Podsjetimo, Trump Junior tvrdi kako Vesljnickaja nije imala nikakve informacije o Hillary Clinton, već da su samo razgovarali o zakonima koji reguliraju usvajanje djece iz Rusije.

Nakon što je New York Times objavio kako je kroz e-mailove koje je dobio od Goldstonea, koji je dogovarao sastanak s Veseljnickajom, Trump Junior mogao zaključiti da se radi o pokušaju ruskih vlasti da utječu na izbore u korist njegovog oca, Trumpov je sin danas na svojem Twitter profilu objavio izjavu i navodnu cijelu prepisku e-mailova između njega i Goldstonea, kako bi pokazao da u njima nije bilo ništa sporno.

- Mediji i demokrati su jako puno uložili u ovu priču o Rusiji. Ako je ovaj bezvezni sastanak sve što imaju nakon godinu dana, razumijem zašto su očajni, napisao je Trump Junior prije nego što je objavio sadržaj e-mailova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 07:44