LARA TRUMP

TRUMPOVA SNAHA O BLOKADI VLADE 'Imam razumijevanja za 800.000 zaposlenika koji ne dobivaju plaće, ali ovo je puno važnije od bilo kojeg pojedinca'

Lara Trump
 Stephanie Keith / REUTERS

Snaha američkog predsjednika Lara Trump ima razumijevanja za 800 tisuća zaposlenika u javnom sektoru koji ne dobivaju plaće zbog blokade vlade, ali im poručuje da je nastala situacija važnija od bilo kojeg pojedinca.

"To nije pravedno prema vama i to svi shvaćamo, ali mnogo je važnije od bilo kojeg pojedinca", rekla je supruga Trumpovog sina Erica za Bold TV.

"To je malo patnje za budućnost naše države, a njihova djeca, unuci i generacije koje dolaze zahvalit će im na žrtvi", kazala je Lara Trump za radnike koji zbog blokade vlade koja traje već mjesec dana ne dobivaju plaće.

Blokada, najduža u američkoj povijesti, nastala je zbog sukoba američkog predsjednika Donalda Trumpa i demokrata oko financiranja zida na granici s Meksikom.

Lara Trump je 36-godišnja bivša producentica informativnog magazina "Inside Edition", a za sina američkog predsjednika Erica, koji sada vodi očevo poslovno carstvo, udala se 2017. godine.

"Znam da je teško", rekla je o žrtvama radnika koji bez plaća čekaju dogovor republikanaca i demokrata o 5,7 milijardi dolara vrijednom zidu. "Znam da ljudi imaju obitelji, račune za platiti, hipoteke i stanarine", istaknula je i dodala kako će njezin svekar brzo pronaći rješenje.

"Pa bi im samo poručila da ostanu snažni. Cijenimo sve što žrtvuju".

"Stojimo iza vas i činimo sve što možemo. Znam da predsjednik čini sve što može kako bi to brzo riješio", zaključila je Trump, koja ne oskudijeva ni u čemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2022 22:41