PRAVI GURMAN

Trumpu sudili za prevaru, on hladno naručio McDonald‘s? Pogledajte kako njegovi čuvari donose pune vreće hrane

TMZ je izvijestio da su zamijećena dvojica čuvara koji su nosili velike vrećice iz fast food restorana u zgradu suda

Dostava iz McDonald‘sa

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ljubav bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa prema brzoj hrani, posebno McDonald‘su, dobro je poznata i dokumentirana.

Štoviše, tijekom blokade vlade 2018. i 2019. - inače najdulje u povijesti SAD-a - Trump je u Bijeloj kući ugostio nogometnu momčad Clemson i počastio ih gomilom hamburgera, prženih krumpirića i ostalih McDonald‘sovih jela jer zbog spomenute blokade vlade u kuhinji Bijele kuće nije bilo dovoljno zaposlenika koji bi mogli pripremiti nešto prikladnije.

Trumpova žudnja za fast foodom ponovno je došla do izražaja u ponedjeljak jer se čini kako je naručio da mu se u sudnicu na Manhattanu, gdje se protiv njega i njegove organizacije vodi proces, donese omiljeni obrok iz McDonald‘sa.

TMZ je izvijestio da su zamijećena dvojica čuvara koji su nosili velike vrećice iz fast food restorana, iako nije baš posve sigurno da je narudžba bila namijenjena osobno bivšem predsjedniku.

Inače, Trumpa tuži državna tužiteljica New Yorka Letitia James zbog optužbi da je učestalo lagao o svom bogatstvu i napuhao svoju neto vrijednost i vrijednost svoje imovine kako bi si osigurao bolje zajmove i stope osiguranja od banaka i osiguravatelja.

Sudac Arthur Engoron presudio je prošli tjedan da su Trump i njegova organizacija odgovorni za prijevaru te je naredio da se neke od tvrtki bivšeg predsjednika likvidiraju, kao i da neovisna organizacija prati i nadzire kontinuiranu poslovnu praksu Trumpove organizacije.

Prije nego što je došao na sud, Trump je par trenutaka razgovarao s novinarima o slučaju i nazvao ga ‘nastavkom najvećeg lova na vještice svih vremena‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:25