VIRALNA SNIMKA

Tučnjava s navijačima bizarno završila: Žena digla suknju i zatresla guzom šokiranom zaštitaru pred nosom

Nakon kaotičnih scena s ulica Kansas Cityja nakon utakmice Chiefsa, jedna je žena dodatno usijala atmosferu...

Žena twerkala pred zaštitarovom facom

 Screenshot Twitter

Jedan je nesvakidašnji video koji je nastao nakon utakmice NFL momčadi Kansas City Chiefs postao viralan. Razlog? Malo ‘twerkanja‘ nad glavama dvojice zaštitara koji su se borili s jednim muškarcem koji je izazivao kaos na ulici.

Video, koji datira iz studenog, a koji prikazuje osobe koje su sudjelovale u divljoj tučnjavi na ulici, kao i ženu koja je ‘twerkala‘, a koje još uvijek nisu identificirane, prikazuje pravi ‘kaos na ulicama‘, kako je taj incident nazvao gradonačelnik tog grada.

Iz videa nije jasno kako je tučnjava zapravo započela, ali se jasno može vidjeti kako se zaštitari bore s mladićem u hokejaškom dresu. U jednom trenutku netko viče: ‘Gdje je policija?‘, a kasnije se pojavljuje žena u kratkoj suknji i kožnoj jakni koja počinje vrtjeti stražnjicom zaštitaru pred nosom. Zaštitari su tada konačno uspjeli obuzdati muškarca na podu, no pažnju im odvlači neočekivani potez nepoznate žene.

Cijeli isječak završava sa ženom koja sjedi na čovjeku u dresu i viče: ‘Svi ste došli ovamo po mene!‘

"Kao i mnogi od vas, vidio sam kako kruži video nasilnih pojedinaca koji se tuku sa zaštitarima. Kao što su to napravili i s nedavnim nasilnim napadima, naša policijska uprava istražit će slučaj, podići optužnicu i privesti pravdi one koji uzrokuju nered na našim ulicama", poručio je gradonačelnik Quintan Lucas putem Twittera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 19:40