NEZGODNA SITUACIJA

TV voditeljici ispao zub u prijenosu uživo, a njezina reakcija sve je oduševila

Na Instagramu je objasnila što se dogodilo: Odlučila popraviti jedan problem koji me muči već više od 10 godina..
Marichka Padalko
 Tsn/East2west News/Profimedia

Ukrajinskoj TV voditeljici i novinarki Mariški Padalko dogodila se jedna doista nezgodna situacija tijekom programa uživo kada joj je ispao prednji zub. Majka troje djece očito ima iskustva jer se nije dala smesti te je, kada je shvatila što će se dogoditi, primaknula ruku ustima, ispljunula zub, i nastavila pričati kao da se ništa nije dogodilo.

Kasnije je na Instagramu pojasnila što se dogodilo.

- Ovih dana sam odlučila popraviti jedan problem koji me muči već više od 10 godina. Jedno jutro moja kćerkica se igrala s teškom metalnom budilicom dok sam ja spavala. I upravo dok sam se razbuđivala i zijevala malena ručkica mi je odbila polovicu zuba. Tek sada sam konačno odlučila riješiti taj zub. I dogodilo se to što se dogodilo, podijelila je sa svojim obožavateljima voditeljica.

Mariška se nadala se će ovaj incident proći ispod radara jer ta epizoda nije objavljena na Youtube kanalu televizije, ali jedna je gledateljica pozorno pratila emisiju i odlučila snimiti taj prizor i podijeliti ga na internetu.

Prije sedam godina voditeljici Mariški dogodila se još jedna neobična zgoda. Kada je prvi put nastupila uživo na televiziji je upravo prikazano uhićenje njezina muža koji je u to vrijeme napustio novinarsku karijeru da bi se posvetio političkoj. Uhićen u sklopu prosvjeda na trgu Euromajdan u Kijevu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:42