RASKOMADANI ŠVERCERI

U Austriji zaratila srpska mafija: Policija kod Beča pronašla prepiljeno truplo!

Austrijska policija je pored jezera Wienerwaldsee kod Beča pronašla raskomadano tijelo. Riječ je o Milošu N. (55) srpskom trgovcu rabljenih automobila koji je sa ženom živio u Beču.

- Prošli ponedjeljak me poljubio i otišao na posao u svom Mercedesu E 220 CDI. Nikada se nije vratio - ispričala je uplakana Miloševa supruga Rosa. Njihov sin Elvis je prošlog utorka policiji prijavio nestanak, a 4. je srpnja Elvisa nazvao otmičar i tražio od njega 50.000 eura, te prijetio ako mu ne da novac da će ubiti njegovog oca.

Prolaznici su u subotu pronašli truplo. Policija je izvijestila kako je netko Miloša ubio udarcem u glavu, a nakon toga je truplo prepilio na pola. Istražitelji vjeruju kako je Miloš u trenutku kad je otmičar razgovarao s njegovim sinom, već bio mrtav.

Austrijska policija je i u svibnju pronašla raskomadano truplo u blizini Beča. Policija je utvrdila kako je riječ o Srbinu Milenku M. koji je također bio trgovac automobilima.

Prema neslužbenim informacijama, policija sumnja kako je za zločine odgovorna srpska mafija koja se bavi švercom automobila i autodijelova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:29