PREVARANT

U Beču uhićen ‘srpski mesar‘: Unakazio žene ‘estetskim zahvatima‘, klijentice mu se javljale preko Fejsa

Jedna žena je nakon tretmana ‘srpskog mesara‘ zadobila ozljede zbog kojih je pomoć morala potražiti u bolnici
Ilustracija
 Uwe Umstätter/Imagebroker/Profimedia

Srpski državljanin (33) uhićen je u nedjelju u Beču zbog sumnje da je ženama pružao estetske tretmane nakon kojih su one završavale na bolničkom liječenju.

Sumnja se da je 'srpski mesar', kako su ga nazvali bečki mediji, dnevno zarađivao i do 3000 eura.

Osumnjičeni 33-godišnjak je u Beču unajmljivao stanove u kojima je radio estetske zahvate. Klijente je pronalazio putem oglasa na društvenim mrežama, a policija je utvrdila da nema nikakvo medicinsko zvanje ni znanje zbog čega je riskirao ozbiljne ozljede kod svojih pacijenata.

Jedna žena je nakon tretmana 'srpskog mesara' zadobila ozljede zbog kojih je pomoć morala potražiti u bolnici gdje je primljena na kirurško liječenje. Upravo je nakon prijave ove žrtve policija pokrenula istragu.

Zahvaljujući istražnim radnjama policija je locirala 33-godišnjaka u unajmljenom stanu gdje se pripremao za buduće tretmane i ondje je zaplijenila dnevni utržak od 2680 eura. 'Srpski mesar' je ispitan po nalogu bečkog javnog tužiteljstva.

Zbog ovog slučaja je bečka policija ponovno upozorila građane da ne vjeruju onima koji se reklamiraju samo putem društvenih mreža.

- Provjerite recenzije drugih klijenata i napravite internetsko istraživanje, apelirali su policajci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. veljača 2023 13:42