SKANDAL U SRBIJI

U BEOGRADU UHIĆEN GLAVNI SRPSKI SVODNIK Cijela estrada je u panici, starlete se svađaju, a procurila su i imena poznatih klijenata

 
Sanja Stanković, Božana Vujinović i Milica Živanović
 Instagram

Brojni srpski mediji pišu kako je na tamošnjoj estradi nastala velika panika nakon što je na aerodromu Nikola Tesla uhićen glavni srpski svodnik Mihailo Maksimović. Kod njega su prilikom uhićenja pronađeni popisi svih djevojaka koje je podvodio, kao i popisi klijenata koji su koristili te usluge.

On je, prema zasad neslužbenim informacijama, svoj biznis vodio u Beogradu. U iznajmljenim luksuznim stanovima bi dogovarao sastane važnih klijenata s djevojkama koje bi im za novac pružale seksualne usluge.

Ovo nije prvi puta da je Maksimović uhićen. Kada je policija 2014. redovitom kontrolom u prometu slučajno otkrila tko je on, uhićen je zajedno s nekoliko starleta, također sudionica reality emisija. U tada pronađenim dokumentima bili su popisi djevojaka i klijenata, primjedbe i zahtjevi klijenata te brojni drugi detalji o njegovom biznisu.

Blic piše i da su djevojke koje je podvodio morale slijediti stroga pravila koja je on propisivao. Obavezno su se morale dobro naspavati, osam sati, redovito odlaziti u teretanu kako bi dobro izgledale i bile u formi, redovito kupovati novu odjeću i zdravo se hraniti.

Sve srpske starlete dobro znaju tko je on, no niti jedna još nije priznala da je s njime surađivala.

Stanija Dobrojević, poznata po sudjelovanju u reality showu Zadruga, nakon Maksimovićevog je uhićenja optužila cimericu Sanju Stanković za prostituciju, što je ona negirala dok nije spomenuto Mihajlovo ime. Dvije su se starlete žestoko posvađale, a došlo je pritom i do lomljenja namještaja u kući reality showa.

I starleta Tijana Ajfon jutros je na televiziji Pink priznala da joj je uhićeni svodnik poznat, no i ona tvrdi da sama nije u prostituciji i da nije s njim surađivala.

Na popisima klijenata su i neka poznata imena. Među njima su se našli kriminalci, plaćeni ubojice, poznati političari te jedan bivši košarkaš, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2022 22:55