DRAMA U SUSJEDSTVU

U BiH nestala 15-godišnja djevojčica, u potragu uključeni i dronovi, spasioce napao medvjed

Nestala E. R. na sebi je imala crnu jaknu, crveni ruksak, crne hlače i bijele tenisice...

Ilustrativna fotografija

 Sb Photography/Alamy/Alamy/Profimedia/Sb Photography/alamy/alamy/profimedia

Pripadnici Gorske službe spašavanja Gornji Vakuf, lovci i mještani već drugi dan tragaju za 15-godišnjom djevojčicom koja je nestala u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima.

Do kasno u noć tragalo je nekoliko desetaka ljudi, a u utorak rano ujutro nastavljena je potraga za E. R., koja je nestala na području Bistričke Rike, prenosi portal Klix.ba.

Djevojčica je zadnji put viđena u ponedjeljak oko 14:30 sati na regionalnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje - Novi Travnik u Bistričkoj Rici, a ranije je viđena u Bistrici u trgovini kako kupuje sok. Na sebi nosi crnu jaknu, crveni ruksak, crne hlače i bijele tenisice. Radi se o djevojčici s poteškoćama u razvoju.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić rekao je kako je policija upoznata s nestankom djevojčice i poduzimaju sve mjere kako bi je što prije pronašli.

Prema informacijama lokalnog portala GornjiVakuf.com, u utorak je grupu spasioca prilikom pretrage terena napao medvjed, ali srećom, nije bilo ozlijeđenih, a životinja je otjerana.

U potragu su se uključili i lokalni vlasnici dronova koji područje pretražuju iz zraka, a u međuvremenu je na terenu i dron Federalne civilne zaštite, koji je opremljen termalnom kamerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:32