PET DANA U BIJEGU

U HRVATSKOJ UHIĆEN DVOSTRUKI UBOJICA IZ SRBIJE Zbog nasljedstva ubio staricu i biznismena pa pobjegao preko granice

Frigeš Nađ (52) iz Svilojeva osumnjičen je za prošlotjedno dvostruko ubojstvo u Doroslovu pokraj Sombora u Vojvodini,
 CROPIX

Frigeš Nađ (52) iz Svilojeva, osumnjičen za prošlotjedno dvostruko ubojstvo u Doroslovu pokraj Sombora u Vojvodini, uhićen je u Hrvatskoj, javljaju Večernje novosti.

On će tijekom dana biti prebačen u Srbiju i predan somborskoj policiji.

Ovaj pedesetdvogodišnjak se tereti da je 27. travnja oko 19 sati u Ulici Nikole Tesle 9 u Doroslovu, hicima iz vatrenog oružja usmrtio Roberta Hola (62), biznismena i bivšeg policajca i nepokretnu staricu Eržebet Štamfer (79), dok je njezinu kćer Rozaliju Kroh teško ranio.

Poslije krvavog pira, osumnjičeni je pobjegao. Uspio je ući u Hrvatsku i od tada je za njim pokrenuta potjera.

Policija sumnja da su motiv ovog strašnog zločina neriješeni imovinsko-pravni odnosi. Naime, Eržebet Štamfer od pokojnog je muža Ištvana Štampfera naslijedila bogatu imovinu. Imao je i izvanbračnog sina F.N., kojeg je navodno priznao i ostavio mu u naslijeđe dio imovine.

Kako policija sumnja, kći Rozalija u toj podjeli imovine prošla je bolje, što bi moglo biti motiv ovog stravičnog zločina.

Bivši policajac Robert Holo nastradao je nakon što je na telefonski poziv susjeda došao u kuću u Ulici Nikole Tesle 9 kako bi pomogao sumještankama i pokušao spriječiti zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:39