AFERA S PROSTITUTKAMA

U JAVNOST ISPLIVAO CJENIK ZA SRPSKE 'ZVIJEZDE' Moćni svodnik znao je kako im podići cijenu, a imena nekih djevojaka već su poznata

 
Sanja Stanković, Božana Vujinović i Milica Živanović
 Instagram

Nakon što je u Srbiji uhićen svodnik Mihailo Maksimović, na tamošnjoj je estradi zavladala panika, a u javnost izlaze i cijene starleta i pjevačica koje je podvodio. Podsjetimo, kod njega su prilikom uhićenja pronađeni popisi svih djevojaka koje je podvodio, kao i popisi klijenata koji su koristili te usluge.

Blic javlja da je Maksimović dobivao 50 posto zarade, a za prijatelje je vrijedio poseban tretman, bez provizije. Doznaje se i da su se cijene po satu kretale od 150 do 500 eura.

Među dokumentima pronađenima prilikom uhićenja Maksimovića pronađeni su popisi djevojaka koje je podvodio, ali i popisi klijenata, među kojima je bilo i poznatih imena iz srpskog jet-seta, ali i politike.

'Sve djevojke koje je Mihailo držao su poznate javnosti i godinama ih gledamo kako se šetaju iz realityja u reality. Čula sam se s nekima od njih i tresu se da ne isplivaju dokazi jer bi tako bile uništene', kaže neimenovani izvor za Blic, koji je otkrio da bi te starlete nakon svakog reality showa u kojem su sudjelovale, kod Mihaila zarađivale 50 do 100 eura više. Tako bi, primjerice, prije prvog eksponiranja uzimale 100 eura na sat, a sada zarađuju i oko 300 eura na sat.

Pola tog novca je uzimao Mihailo, no prijateljima je pogodovao. Djevojke su pak odmah nakon odrađenog posla dobivale novac pa im je bilo dobro raditi za njega, javlja Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:52