JEZIVO OTKRIĆE

U kući strave Velje Nevolje doslovce su mljeli ostatke ubijenih, policija objavila fotografije podruma

Zločinački klan ljude je mučio, ubijao i na kraju mljeo njihove ostatke da bi ih dalje uništio i razbacao
 AFP/MUP Srbije

U stroju za mljevenje mesa koji je pronađen u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek pronađeno je više DNK uzoraka različitih žrtava, priopćilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, prenosi Blic.rs.

image
MUP Srbije
image
MUP Srbije

To je, kako je naveo ministar policije Aleksandar Vulin, i definitivno potvrđeno nakon obavljenih vještačenja od strane pripadnika MUP i Tužilteljstva za organizirani kriminal.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Prema njegovim riječima, ova 'ubilačka grupa' ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

image
MUP Srbije

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhićen je 4. veljače u velikoj akciji policije i srpske Sigurnosno-informativne agencije.

Osim njega, u najvećoj policijskoj akciji u posljednjih deset godina uhićeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži suradnik Marko Miljković, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:22