JEZIV PRONALAZAK

U otmjenom hotelu našli leš vlasnika elitne agencije, njegova partnerica teško ozlijeđena: ‘Erotska igrica je pošla po zlu...‘

U trenutku kada je policija došla na lice mjesta, muškarac nije pokazivao znakove života, a žena je bila prekrivena masnicama i porezotinama

Ilustrativna fotografija

 sakkmesterke/Alamy/Alamy/Profimedia

Sumnja se da je 40-godišnji britanski trgovac nekretninama smrtno stradao, a njegova 43-godišnja djevojka teško ozlijeđena nakon igre erotske prirode u Hotelu Continentale u Firenci, piše Daily Mail.

Neimenovani muškarac i neimenovana žena pronađeni su u subotu ujutro u muškarčevoj sobi u spomenutom firentinskom hotelu koji ima četiri zvjezdice i koji se nalazi u blizini poznatog Starog mosta na rijeci Arno. Muškarac nije pokazivao znakove života, a žena je bila prekrivena masnicama i porezotinama.

Par je u hotel navodno došao u petak navečer te ga odmah i napustio. Vratio se u subotu u 2 ujutro, a svjedoci kažu da su i muškarac i žena bili dobro raspoloženi.

Osoblje hotela pozvalo je policiju nakon što je 43-godišnjakinja spremačicu zamolila za pomoć.

- Žena je digla uzbunu nakon što je spremačica pokucala na vrata sobe. Nekoliko je drugih gostiju reklo da se iz sobe čulo urlanje i lupanje - rekao je jedan izvor.

Djelatnici hitne pomoći ženu su prebacili u bolnicu Careggi. Zdravstveno stanje žene je ozbiljno, ali stabilno.

Par je u hotel stigao u petak navečer. Vjeruje se da su muškarac i žena stanovnici engleskog grada Manchestera.

Talijanski su mediji objavili nepotvrđene informacije da je muškarac bio amaterski igrač ragbija.

- Oboje uključenih u incident su Britanci, a trenutno istražujemo dva moguća scenarija. Jedan je da se radi o erotskoj igri koja je pošla po krivu, a drugi je da se radi o posljedicama neke svađe. Međutim, prevladava mišljenje da se radi o erotskoj igri - rekao je izvor iz policije za Daily Mail.

- Muškarac je na sebi imao niz porezotina, masnica i drugih ozljeda. Isto vrijedi i za nju, no njezine su ozljede bile ozbiljnije. Čini se da je muškarac preminuo od neke vrste napada - dodao je izvor.

- U sobi je pronađena krv, a forenzičari analiziraju sobu. Žena je prebačena u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć - ustvrdio je izvor iz policije.

- Njezino je zdravstveno stanje ozbiljno, ali stabilno. Život joj nije u opasnosti. Nadamo se da će moći odgovoriti na naša pitanja tijekom idućih nekoliko sati - zaključio je izvor.

Drugi su izvori rekli da je par vodio elitnu agenciju za prodaju nekretnina.

Izvori iz policije kažu da žena ima dijete iz prethodne ljubavne veze te da nije bila u braku s preminulim muškarcem.

Najam sobe u Hotelu Continentale za jednu noć košta nešto više od 3000 kuna, a u njemu su odsjedali i princ Charles te bivši britanski premijer Tony Blair.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:52