MANIFEST MASOVNOG UBOJICE >> POČEO GA JE STVARATI NAKON NATO-ovog BOMBARDIRANJA SRBIJE

U petak u 12:51 napisao je: Bit ću proglašen najvećim nacističkim monstrumom nakon II. svjetskog rata

Richard Lavljeg Srca i Vlad Tepeš samo su dio povijesnih ličnosti koje su za njega heroji. U ljude kojima se divio ubrojio je i Radovana Karadžića. 'Pamtit ću ga kao počasnog križara i europskog ratnog heroja"
 AFP

ZAGREB - Dvanaest minuta filma, 1516 stranica dnevnika i mnogobrojne rasprave na desničarskim forumima ostavio je iza sebe Anders Behring Breivik. Dovoljno materijala koji svjedoči o genezi stvaranja monstruma koji je u jednom danu pobio 93 ljudi ”jer je to bilo neophodno”. “Smatrat će me najvećim (nacističkim) monstrumom nakon Drugog svjetskog rata”, napisao je samo nekoliko sati prije negoli je krenuo u realizaciju svog ubilačkog pohoda. Tvrdi kako je ubijanje planirao punih deset godina. Od trenutka kada je 1999. godine NATO krenuo u bombardiranje Srbije u čemu je sudjelovala i njegova domovina Norveška.

‘Srpska braća’

Smatrao je da je to bila pogrešna reakcija jer oni, “naša srpska braća, žele deportirati albanske muslimane natrag u Albaniju”. Muslimani, multikultularnost Europe i marksisti glavna su meta njegovih tekstova. Tvrdi kako muslimani žele porobiti Europu, mrzi UN kojeg smatra globalnim promotorom multikulturalnosti. Dvanaestominutni film prepun je islamofobije i glorificiranja likova koji su se kroz povijest borili protiv islama. Koliko su, prema njegovu mišljenju, muslimani već okupirali Europu zorno prikazuje objavljujući zastavu EU na kojoj je pola zvjezdica zamijenjeno polumjesecom. Islam prikazuje trojanskim konjem okruženim zvjezdicama Europske Unije.

Sveti rat

Infiltraciju muslimana u Europu ilustrira trudnom ženom odjevenom u burku kojoj umjesto trudničkog trbuha postavlja bombu na kojoj gori fitilj. U filmu čak prikazuje džihad prognozu - umjesto sunca i oblaka na karti zapadne Europe ucrtane su autobombe. Sebe predstavlja zapovjednikom vitezova pravednika. Film je pun fotografija vitezova templara koje smatra uzorom jer su se borili protiv islama. Richard Lavljeg Srca i Vlad Tepeš samo su dio povijesnih ličnosti koje su za njega heroji. U ljude kojima se divio ubrojio je i Radovana Karadžića. "Pamtit ću ga kao počasnog križara i europskog ratnog heroja. On nije masovni ubojica i rasist, već čovjek koji je svoju kuću htio osloboditi od islama", napisao je.

Smrtno ozbiljan

Dnevnik ili manifest na 1561 stranici, naslovljen je “2083.: Europska deklaracija o nezavisnosti”. Predviđa tri faze građanskog rata u Europi koji počinje 2030. godine. Rat će nakon sveopćeg pokolja završiti provedbom kulturne konzervativne političke agende te uništavanjem marksista i deportacijom muslimana.

U nastavku slijedi ono što je Anders Behring Breivik pisao, ali, očito je, to nitko nije smatrao dovoljno ozbiljnim za prijavu policiji. On je jedini znao da je u svom naumu smrtno ozbiljan.

O NEPRIJATELJIMA

- Mi, slobodni prvotni stanovnici Europe, proglašavamo rat svim kulturnim marksistima i multikulturnim elitama zapadne Europe. Znamo tko ste i gdje živite. Dolazimo.

O MUSLIMANIMA

- Situacija je kaotična. Tisuće muslimana godišnje dolazi u Norvešku. To samoubojstvo mora biti zaustavljeno.

O MLADIMA

- Ključno je da konzervativne intelektualne snage pruže političko-ideološki trening našoj mladeži staroj između 15 i 25 godina. Tko će drugi to učiniti? Ne možemo prezirati mlade ljude i odbijati prići im zato što im nedostaje ideološkog treninga, nego je NAŠA odgovornost da im ga osiguramo.

O MARKSISTIMA

- Marksisti su ostvarili seksualnu liberalizaciju, oslabili su crkvu, obitelj, omogućili stvaranje feminizma i liberalizirali drogu, alkohol i zabavu. Sve im je to osiguralo pobjedu.

O MULTIKULTURI

- Multikultularnost je prodana kao uvođenje uzbudljive ponude hrane i iskustva. A dovela je do masovne imigracije, islama, getoizacije i enklavizacije, zločina, ubojstava, silovanja, pljački, slabljenja identiteta, kulture, zajednice, nacije, itd.

O MRŽNJI

- Ogroman dio muslimana mrzi Europljane i žele uništiti Europu multikultularizmom. Multikultularizam je protueuropska ideologija mržnje stvorena kako bi uništila europsku kulturu - tradicije, identitet, kršćanstvo i nacionalni suverenitet. Njegov cilj je utopistička marksistička superdržava. Da bi to postigli, prvo svi Europljani moraju biti istrebljeni. Naravno da postoje i iskreni humanisti (koji su samoubilački naivni), ali smatram da je daleko veći broj onih kulturalnih marksista (multikultularista) s izravnim namjerama iz mržnje.

O KONZERVATIVIZMU

- Temelji kulturnog konzervatizma su - kritika multikultularizma, antirasizam, potpora norveškoj Naprednjačkoj stranci.

O PRIJATELJIMA

- Dajem potporu Izraelu, kršćanima u Armeniji, kulturalno konzervativnim Indijcima, uspostavljanju kršćanske države Biafre u južnoj Nigeriji i uspostavljanju kršćanske države u Sudanu, te Rusima, Tajlanđanima, Filipincima i Kinezima u borbi protiv džihada.

O DŽIHADU

- Marksisti izbjegavaju činjenicu da se u svijetu vodi 40 džihada i smatraju da se radi o 40 etničkih sukoba koji nemaju veze s islamom.

O ETNICIZMU

- Marksistička teorija je vrlo oskudno koncipirana. Na primjer, takozvani bosanski Šveđani su etnički Srbi. Jedina stvar koja razdvaja te dvije grupe je islam. Primjeri su brojni.

O ISTREBLJENJU

- U Libanonu je 1911. godine živjelo 90 posto kršćana, a danas ondje živi 75 posto muslimana. U Oslu živi između 20 i 25 posto muslimana, a u Marseilleu 38 posto. Na Kosovu je živjelo 40 posto muslimana, a 2008. godine je taj postotak narastao na 93 posto.

O GETIMA

- Treba organizirati zone oslobođene od muslimana - “Islamic no-go zone”. U tim se zonama nemuslimani mogu zabavljati, izražavati slobodno u religioznom, kulturnom i seksualnom smislu, bez izravne prijetnje da će biti fizički ili psihički napastovani ili opljačkani od muslimana.

O ISLAMU

- Islam je ideologija mržnje. Isti je kao nacizam i marksizam. Većina muslimana je zapravo umjerena. Znači li to da onda treba tolerirati i umjerene naciste.

O OPASNOSTIMA

- Svaki umjereni musliman kojemu nemusliman, primjerice, ne dozvoli ulazak u klub može postati konzervativan.

O ŽRTVAMA

- Statistika - islam je u povijesti uzrokovao smrt 300 milijuna ljudi, komunizam smrt 100 milijuna ljudi, a nacizam 6-20 milijuna ljudi.

O SEBI

- Smatrat će me najvećim (nacističkim) monstrumom nakon Drugog svjetskog rata. Vjerujem da će ovo biti moj zadnji unos. Sada je petak, 22. srpnja, 12:51.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 19:02