GNJUSAN ZLOČIN

U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise, kastriranje su lajvali, a publika im uplaćivala novac

U srijedu su službenici metropolitanske policije uhitili šestoricu muškaraca povezanih s kultom kastracije

Ilustracija

 Hanet/Bsip/Profimedia/Hanet/bsip/profimedia

Devet muškaraca optuženo je za kazneno djelo "ekstremne modifikacije tijela" nakon što su uživo puštali snimke na kojoj se prikazuju pojedinci koji uklanjaju genitalije pred kamerom, a publika im uplaćuje novac. U srijedu su službenici metropolitanske policije uhitili šestoricu povezanih s kultom kastracije na lokacijama u Londonu, Škotskoj i Južnom Walesu, prenosi Daily Mail.

- Kazneno djelo odnosi se na uklanjanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa, poručili su iz policije.

Optuženi su se u razdoblju od siječnja 2016. do siječnja 2022. godine udružili i u suradnji s nepoznatim osobama počinili teške tjelesne ozljede. U veljači prošle godine u sklopu iste istrage uhićena je još sedmorica muškaraca nakon što je policija otkrila snimku odstranjivanja penisa i testisa koje se odvilo u podrumskom stanu u Finsbury Parku.

Metropolitanska policija priopćila je da su na Prekršajnom sudu u Westminsteru optuženi Marius Theodore Gustavson, Ion Ciucur i Peter Wates.

Gustavson (45) optužen je za počinjenje ekstremne modifikacije tijela, izradu neprimjerene fotografije djeteta i distribuciju iste te za posjedovanje imovine stečene kriminalom. Cicur (28) optužen je za udruživanje zbog počinjenja kaznenog djela, a Wates (65) optužen je za urotu u svrhu počinjenja kriminalnog djela.

Damien Byrnes, Nathaniel Arnold i Jacob Crimi-Appleby također su se danas pojavili na Prekršajnom sudu u Westminsteru za djela povezana s modifikacijama tijela počinjena tijekom prošle godine. Metropolitanska policija izvršila je raciju podrumskog stana u Finsbury Parku u prosincu 2021. godine i uhitila sedmoricu muškaraca s ‘pay-per-view‘ snimkama uživo kastriranih članova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2023 16:24