ZAVJET ŠUTNJE

U predgrađu Moskve niknula velebna palača, ruski dnevnik: ‘Jedno slovo otkriva tko je vlasnik!‘

U Rusiji malo tko piše i priča o vlasniku enormnog zdanja, ali moskovski dnevnik Sobesednik piše da je vlasnik ruski predsjednik
Navodna Putinova palača
 Choice-estate.ru/East2west News/Profimedia

U predgrađu Moskve, u omiljenom kvartu bogatih i slavnih, u kratko vrijeme niknula je enormna palača koja čak strši između vila ruskih oligarha. U Rusiji malo tko piše i priča o vlasniku enormnog zdanja, ali moskovski dnevnik Sobesednik piše da je vlasnik parcele firma koja se zove 'Property V' i da je prilično jasno što slovo 'V' znači u ovom slučaju. Radi se o - Vladimiru Putinu.

Međutim, nije baš sto posto sigurno da će u palači boraviti ruski predsjednik. Navedeno je da raskošna rezidencija pripada Ruskoj Federaciji i da će ju koristiti dužnosnici koji su povezani s čelnicima države. U prijevodu, možda je sagrađena za osobu koja je izuzetno bliska Vladimiru Putinu.

image
Navodna Putinova palača
Braerstroy.ru/East2west News/Profimedia

Iz Sobesednika su poslali upit o palači glasnogovorniku Kremlja, ali odgovor još nije stigao. Upit je poslan i Andreju Ertmanu, predstavniku kompanije koja je izgradila palaču, ali ni on nije bio ništa razgovorljiviji.

- Sve piše, vlasnik je Rusija. Ovo su povjerljive informacije, a vlasnici ovakvih građevina vrlo često ne žele izlaziti u javnost. To je njihovo pravo - kaže Ertman.

image
Navodna Putinova palača
Point Estate/East2west News/Profimedia

Moskovsko predgrađe 'Zeleno polje' omiljen je kvart najbogatijih ljudi u Rusiji. Do sada je najskuplju kuću posjedovao jordanski milijarder Ziyad Manasir za kojeg se vjeruje da je bio gost na vjenčanju Putinove kćeri Katerine Tihonove. Međutim, čini se da je Jordanac pao na drugo mjesto, jer Rusi pišu da je nova misteriozna palača koštala čak 225 milijuna eura.

image
Navodna Putinova palača
Point Estate/East2west News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:03