NOVI ZLOČIN

U pucnjavi u teksaškom trgovačkom centru ubijena jedna osoba, troje ranjenih, dvoje privedenih

Policija je mjesto prozvala aktivnim mjestom zločina te pozvala javnost da ga zaobilazi. Motiv pucnjave još nije poznat

Ilustrativna fotografija

 ark RALSTON/AFP

Jedna osoba je ubijena, a tri su ozlijeđene u srijedu u pucnjavi u teksaškom gradu El Pasu u trgovačkom centru, priopćila je policija.

Glasnogovornik policije Robert Gomez rekao je da se jedna osumnjičena osoba nalazi u pritvoru, no mediji su izvijestili da je i druga osoba odvedena u pritvor nakon pucnjave u teksaškom trgovačkom centru Cielo Vista. Motiv pucnjave još nije poznat.

"Bilo je kaotično. Ljudi su bježali, bili su u strahu. Kao što sam rekao, ispaljeni su hici u trgovačkom centru. To dovodi do panike", izjavio je Gomez.

Policija je mjesto prozvala aktivnim mjestom zločina te pozvala javnost da ga zaobilazi. Na videosnimci u vijestima prikazano je parkiralište puno patrolnih vozila.

"Jedinice raščišćavaju trgovački centar. Okupljaju svjedoke. Trgovački centar prilično je velik, zbog čega će potraga potrajati", rekao je Gomez te dodao da nema informacije o stanju ozlijeđenih.

Trgovački centar Cielo Vista nalazi se blizu trgovine Walmart, u kojoj je 3. kolovoza 2019. oružani napadač ubio 23 ljudi. Prije tjedan dana, Teksašanin je priznao krivicu za zločin iz mržnje u nagodbi za oslobađanje od smrtne kazne. No, smrtna kazna i dalje mu prijeti u odvojenom sudskom postupku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:05