VELIKA TRAGEDIJA

U stravičnoj nesreći kod Mostara poginula obitelj Krstić i hercegovački poduzetnik

Okolnosti ove užasne nesreće se i dalje utvrđuju

Obitelj Krstić

 Facebook/

Četiri osobe smrtno su stradale a još četiri su teško ozlijeđene, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život - epilog je stravične nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton južno od Mostara.

Kako je potvrđeno Dnevnom avazu, smrtno su stradali B. K. (35), M.K. (34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M.P. (46) iz automobila BMW X5.

Nažalost, stradali iz Renaulta su članovi iste obitelji, a radi se o mužu, ženi i djetetu. Kako je kasnije saznao portal Crna-Hronika u putničkom automobilu stradala je obitelj Krstić.

- S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju - stoji u Facebook objavi Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača.

Teške tjelesne ozljede zadobila je i kćerkica iz stradale obitelji.

- Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život - rekli su iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen.

Okolnosti ove užasne nesreće se i dalje utvrđuju. Naložene su sve neophodne mjere i radnje.

Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica, trajao je više od pet sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 04:57