STRADALA OBITELJ

U sudaru automobila i kamiona poginuli roditelji i njihova beba: Riječ je o profesoru iz Sarajeva

Na mjestu nesreće ostao je potpuno smrskani automobil koji je skliznuo s kolnika te teško oštećeni kamion
Emir Temimović i Ramajana Kujundžić-Temimović
 Facebook

Tri osobe poginule su u u utorak u teškoj prometnoj nesreći u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine a svi nastradali članovi su iste obitelji.

Policija u Mrkonjić-Gradu potvrdila je kako su u izravnom sudaru automobila i kamiona na cesti kod mjesta Ribnik smtno stradale tri osobe koje su se nalazile u putničkom vozilu.

Na mjestu su poginuli muškarac i žena a nešto kasnije u bolnici je preminula i četvoromjesečna beba koja je bila s njima u automobilu.

Dnevni avaz piše da se radi o Emiru Temimoviću, profesoru na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu, njegovoj supruzi Ramajani i njihovoj bebi.

Sudarili su se kamion marke Mercedes i automobil Renault.

Glasnogovornica PU Mrkonjić Grad Božana Vulin rekla je da će biti učinjena i obdukcija tijela i sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće.

Prema neslužbenim informacijama, do sudara je došlo kad je vozač Renaulta izgubio nadzor nad automobilom, prešao u lijevu traku te podletio pod kamion.

- Nejasno je što je dovelo do toga, jer je put ravan, nije bilo klizavo, vidljivost je bila dobra. Nikoga nije preticao... Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u lijevu stranu i podletio pod kamion koji je naišao iz suprotnog pravca, rekao je za Dnevni avaz izvor blizak istrazi.

Na mjestu nesreće ostao je potpuno smrskani automobil koji je skliznuo s kolnika te teško oštećeni kamion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:12