UŽAS U LONDONU

U zamrzivaču napuštenog puba pronašli tijelo umirovljenika: Nestao je prije deset godina...

Policija traži pomoć građana u pokušaju da razriješi misteriozni slučaj jer još uvijek nije utvrđen ni uzrok smrti

Policijska fotografija Roya Biggsa

 Metropolitan Police/Screenshot

Britanska policija objavila je u ponedjeljak kako su u zamrzivaču napuštenog londonskog puba pronašli tijelo starijeg muškarca.

Kako piše NY Post, vjeruje se da se radi o zemaljskim ostacima umirovljenika Roya Biggsa, čiji je nestanak prijavljen još prije deset godina.

- Vjerujemo da je tijelo Roya Biggsa bilo u zamrzivaču više godina - rekla je Kelly Allen iz londonske policije.

Tijelo su navodno pronašli građevinski radnici, a Biggs je u trenutku smrti imao 70 godina. Post ističe kako je tijelo otkriveno još u listopadu prošle godine, no tek sada je potvrđeno da se uistinu radi o Biggsu. Naime, tijelo je bilo u vrlo lošem stanju i forenzičari su morali utvrđivati njegov identitet pomoću zubnog kartona.

Obdukcija nije dala previše rezultata, pa još nije poznat točan uzrok njegove smrti, dodali su iz policije. Istražitelji sada pokušavaju doznati više informacija o slučaju te su objavili muškarčevu fotografiju u nadi da će im se javiti netko tko ga poznaje i tko bi mogao dodatno rasvijetliti okolnosti ovog misterioznog slučaja.

- Tražimo ljude s kojima bismo mogli porazgovarati o njegovim navikama i životnom stilu, ali i dobiti informaciju kada i gdje je posljednji puta viđen - rekla je Allen. Poručila je svima kako nije bitno koliko su ga dobro poznavali, jer je svaka informacija u ovom trenutku od velike pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:37