ANGELA KUKAWSKI

Ubijena menadžerica koja je radila za Kardashianke i Nicki Minaj, policija uhitila njenog dečka

Los Angeles Times piše da je Kukawski preminula od rana na vratu i glavi koje su joj nanesene tupim i oštrim predmetima te gušenja

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian i Kim Kardashian

 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Angela "Angie" Kukawski (55), djelatnica losanđeleške tvrtke za poslovno upravljanje Boulevard Management koja je tijekom godina surađivala s obitelji Kardashian, reperima Kanye Westom i Kiarijem Kendrellom "Offsetom" Cephusom iz grupe Migos, repericom Nicki Minaj te ostavštinom pokojnog repera Tupaca Shakura, čije je tijelo nađeno 23. prosinca, vrlo je vjerojatno ubijena, javlja Variety.

Policija zbog sumnje da je ubio Kukawski uhitila 49-godišnjeg Jasona Barkera, za kojeg se vjeruje da je bio njezin dečko. Barker se trenutno nalazi u pritvoru te bi pred suca trebao izaći 12. siječnja 2022. godine. Tužitelji Okruga Los Angeles Barkera terete za ubojstvo s predumišljajem i mučenje.

Tijelo Kukawski pronađeno je 23. prosinca u prtljažniku automobila koji je bio parkiran u Dolini Simi, gradu koji se nalazi 64 kilometra jugoistočno od centra Los Angelesa te koji je dio metropolitansko područja Los Angelesa. Policija sumnja da je Barker Kukawski ubio u njihovom zajedničkom domu u losanđeleškoj četvrti Sherman Oaks te da je njezino tijelom nakon toga stavio u prtljažnik automobila te se odvezao u Dolinu Simi, gdje ga je ostavio.

Los Angeles Times piše da je Kukawski preminula od rana na vratu i glavi koje su joj nanesene tupim i oštrim predmetima te gušenja. Mrtvozornik Okruga Ventura Variteyju je potvrdio te informacije. LA Times tvrdi da je Barker Kukawski napao nožem i vatrenim oružjem.

Kukawski je, navodi Varitey, bila "omiljena" u losanđeleškim poslovnim krugovima. Jedan ju je poznanik opisao kao "radišnu" i "direktnu".

"Angie je bila divna osoba i nedostajat će svima koji su je poznavali. Iskazujemo iskrenu sućut njezinoj obitelji i prijateljima", rekao je za Variety Todd Bozick, djelatnik Boulevard Managementa.

Obitelj Kardashian-Jenner ovim se riječima oprostila od Kukawski: "Angela je zaista bila najbolja. Brinula je o svima nama i činila je čuda. Nedostajat će nam i izražavamo sućut njezinoj obitelji i prijateljima."

Minaj je povodom smrti Kukawski na Instagramu napisala: "Najradišnija, najpouzdanija, najugodnija osoba koju možete poznavati. Nisi ovo zaslužila. Moje se srce slama zbog tvoje djece. Počivaj u miru."

Kukawski, koja je bila poznata i pod imenom Angela Castro, majka je petero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:42