STRAŠAN ZLOČIN

UBILA DEČKA, SKUHALA GA I POSLUŽILA RADNICIMA Žena je bila ljuta jer joj je ovaj rekao da će oženiti neku drugu, iako ga je sedam godina uzdržavala

 Pixabay

Jedna je Marokanka ubila svojeg dečka i od njegovih ostataka skuhala tradicionalno marokansko jelo, izvijestila je policija Arapskih ujedinjenih emirata.

Za strašan se zločin doznalo kad je žrtvin brat došao u posjet i ugledao ljudski zub u mikseru.

Iako mu je žena rekla da je prekinula s njegovim bratom te da ne zna gdje se nalazi, muškarac je posumnjao i nazvao policiju. Žena je u početku negirala zločin no na kraju se slomila i priznala da ga je ubila 'u trenutku ludila'.

Žena je poslije kazala i kako je svojeg dečka uzdržavala punih sedam godina da bi joj on na kraju rekao da će u rodnom Maroku oženiti neku drugu.

Žena ga je tad napala, ubila, rasjekla njegovo tijelo i smiksala ga u mikseru.

Istražiteljima je poslije rekla da je njegovo meso iskoristila da skuha tradicionalni machboss, jelo od riže, povrća, začina i, u normalnim okolnostima, janjetine.

Kako bi se riješila dokaza, jelo je poslužila grupi građevinskih radnika koji su radili u blizini njezine kuće dok je ostatke bacila psima.

Također, optužena je zamolila prijateljicu da joj pomogne očistiti kuću, a iako je ova primijetila krvave ostatke, nije posumnjala na zločin.

Istražitelji nisu objavili detalje o tome kako je točno ubojstvo izvedeno, no kazali su da će optužnica biti podignuta kad istraga završi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:21