OPASAN MEGAHIT

UBILA JE PHARRELLOVA PJESMA 'HAPPY' Frontalno se zabila u kamion dok je histerično pjevala da je sretna

 YouTube

Pošast koja proteklih mjeseci izviruje iz gotovo svake internetske mišje rupe, a dobila je i svoje mjesto na playlisti svake feel good formatirane radio postaje koja drži do sebe, uzela je i svoju prvu ljudsku žrtvu.

Courtney Sanford (32) iz američke savezne države Sjeverne Karoline raspalila je u svom autu Pharrellov sveprisutni hit 'Happy', za volanom je slikala selfieje, a od sreće je u jednom trenutku odlučila usred vožnje na Facebook staviti status: 'Pjesma Happy me čini sretnom.'

Taj se trenutak za nju ispostavio fatalnim jer je, dok je tipkala Happy status, prešla na suprotnu stranu ceste te se, sekundu ili dvije nakon što se oglasila na Facebooku, frontalno zabila u kamion za odvoz smeća koji joj je dolazio ususret. Na mjestu je poginula.

Prema službenom policijskom izvješću, status je na Facebooku objavila u četvrtak u 8:33, a hitnu službu na broj 911 netko je pozvao u 8:34.

'Sekunde su bile dovoljne da nečiji život bude okončan samo zato što je ta osoba svojim prijateljima željela objaviti da je sretna', rekao je glasnogovornik lokalne policije Chris Weisner.

Automobil nesretne žene nakon sudara je završio u obližnjem jarku, a na njemu je izbio i požar. Vozač kamiona je prošao bez ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:08