TROSTRUKI UBOJICA

‘Ubojica iz Gradačca bio je bolesno ljubomoran, a prije nego je započeo krvavi pohod umislio je nešto suludo...‘

Sulejmanović i E.K. su se upoznali kada je brat E.K.-a, umjesto da ode u zatvor, pobjegao u Hrvatsku

Nermin Sulejmanović, prizori iz Gradačca

 /Instagram Screenshot/ Antonio Balic/ Cropix

Ubojica iz Gradačca, Nermin Sulejmanović, bio je jako ljubomoran i uvjeren da je njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović ranije bila u ljubavnoj vezi s E. K., vođom lokalne bande čiji je bio član, piše Blic.

Članovi te bande su policiji poznati uglavnom zbog iznude, droge i oružja.

Naime, Sulejmanović je bio član zloglasne kriminalne grupe iz Gradačca, a smatrao je da je vođa te skupine u vezi s njegovom Nizamom.

– Samo noć prije nego što je započeo svoj krvavi pohod, na području Brčko distrikta su zapaljena dva skupocjena automobila koja su pripadala upravo E. K., javlja portal politički.ba. Istražni organi, tvrde, smatraju da je palež tih automobila povezan s trostrukim ubojstvom koje je Sulejmanović izvršio.

Sulejmanović i E.K. su se upoznali kada je brat E.K.-a, umjesto da ode u zatvor, pobjegao u Hrvatsku. On se tamo upoznao s Nerminom Sulejmanovićem. Upravo njih dvojica su u Hrvatskoj već bili uhićeni u sklopu akcije Nikita. Bili su članovi kriminalne skupine koja je iz Albanije do Hrvatske prebacila 806 kilograma marihuane.

Sulejmanović je tada priznao krivnju i nakon okončanja postupka vratio se u BiH te nastavio raditi za kriminalnu grupu E. K.-a.

Podsjetimo, Sulejmanović je u Gradačcu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu, još dvojicu muškaraca, ranio troje ljudi, a na kraju je presudio i sebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:33