TRAGEDIJA

UBOJSTVO IVONE JOVANOVIĆ ZBUNJUJE POLICIJU Ustrijeljena je dok se spremala u noćni izlazak, sve je upućivalo na to da je pucao njezin bivši dečko...

 
 Facebook

Australski mediji spekuliraju što se točno dogodilo u slučaju ubijene Ivone Jovanović, Srpkinje s australskom adresom, u koju je netko pucao dok se u domu bivšeg dečka u gradu Gold Coast spremala za izlazak u nedjelju navečer. 27-godišnjakinju su metkom pogodili u prsa, a umrla je u bolnici.

Incident za koji se sad pretpostavlja da je zapravo bila puka slučajnost, dogodio se u kući Christosa Panagakosa (27), bivšeg Ivoninog dečka koji je otprije poznat policiji. Nakon pucnjave pet je osoba navodno pobjeglo s mjesta događaja nakon što su pozvali hitnu pomoć, a mladu su ženu ostavili u mukama. Panagakos je uhićen u ponedjeljak ujutro i proveo je dan na ispitivanju.

Prema neslužbenim informacijama Panagakos nije upleten u ubojstvo i protiv njega zasad nije podignuta nikakva optužnica. No, iza njega je kriminalna prošlost. Navodno je bio povezan s podzemljem i motorističkim bandama, a tijekom 2016. odležao je neko vrijeme u zatvoru zbog posjedovanja droge i oružja.

View this post on Instagram

My Saturday night date

A post shared by (@ivonaajovanovic) on

Društvene mreže Ivone Jovanović preplavili su izrazi sućuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:55