ŽESTOKA REAKCIJA

Učiteljica ostala u nevjerici: ‘Zašto me ta kolegica proziva!? Pa vidjela sam da nose i kraće u školi...‘

Većina onih koji su pogledali snimku bili su na strani učiteljice
 TikTok/meaganfetchhappen

Učiteljica se šokirala kad ju je kolegica prozvala zbog dužine haljine u kojoj je došla na posao. Meagan Henagan How učiteljica je i blogerica koja često dijeli svoje odjevne kombinacije s pratiteljima na TikToku. Jedno od njenih izdanja izazvalo je žestoku reakciju javnosti koja smatra da je takva odjeća neprimjerena za dolazak u školu, piše The Sun.

Kad je podijelila snimku, mislila je kako se samo razmeće simpatičnom i pristupačnom mini haljinom koju je u Walmartu kupila za 12 dolara. Pokazala je ponosno dobar ulov vrteći se u cvjetnoj ružičastoj haljini do sredine bedara. S haljinom je kombinirala velike naušnice i sandale pa zaključila kako joj je takav izgled podigao raspoloženje. Ostatak ljudi nije s njom dijelio uzbuđenje.

- Curo, kao učiteljica učiteljici kažem ti da je duljina haljine vrlo neprikladna, napisala je komentatorica, a Meagan joj je spremno odgovorila kako ne bi nikad tako nešto napisala drugoj učiteljici jer zna kroz što svakodnevno prolazi.

- Posljednje što nam treba je da nas netko na internetu osuđuje zbog odjeće koju nosimo ili bilo čega što radimo, no to je samo moje mišljenje, rekla je na idućoj snimci koju je objavila uz oznaku "podrška učiteljima".

Većina onih koji su pogledali snimku bili su na strani učiteljice, neki su čak komentirali kako nastavu drže u haljinama koje su kraće od prikazane, što je i sama potvrdila.

- Djecu nije briga što nosimo, nosite ono što volite, zaključila je učiteljica.

Druga strana je pak komentirala da bi primjerenije bilo da je otišla odjevena u nešto konzervativnije.

- Ako želiš da te shvate ozbiljno, bitno je što nosiš. Učenici dobivaju pravila oblačenja i izbacuje ih se iz škole ako ih ne poštuju, čini se nepravednim prema njima, komentirala je korisnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:49