SEKS SKANDAL

Udana policajka orgijala sa šestoricom kolega: ‘Hvatali se‘ i u stanici, prakticirali oralni i seks u troje

Hvalila se i veličinom spolovila jednog od svojih kolega s kojima je spavala, a svima je tvrdila da je u ‘otvorenom braku‘

Policajka Maegan Hall

 Twitter/La Vergne Police Department

Jednu malu policijsku postaju u Tennesseeju potresle su optužbe za neobuzdani seks skandal. Jedna je udana policajka imala burne afere s čak šestoricom kolega policajaca, uključujući i nedopuštene odnose dok su bili na dužnosti, prenos New York Post.

Policajka Maegan Hall i njezini kolege glavne su zvijezde divljih seks-eskapada, a uključivale su slanje eksplicitnih fotografija, pokazivanja grudi u jacuzziju na policijskoj zabavi, pa čak i oralni seks s dvojicom policajaca u stanici.

Hall se navodno hvalila veličinom spolovila jednog od svojih kolega s kojima je spavala, a tvrdila je da je u ‘otvorenom braku‘. Na kraju je dobila otkaz, a otpušteno je i četvero njezinih kolega - Lewis Powell, Juan Lugo, Ty McGowan i Seneca Shields. Patrick Magliocco i Larry Holladay zaradili su suspenzije.

Ove policijske orgije znale su se odvijati po hotelima, na brodu te u domovima policajaca. Službenici u policiji počeli su istraživati slučaj nakon što je gradonačelnik gradića La Vergne dobio dojavu da Hall ima afere s više kolega te da je s jednim od njih i njegovom suprugom prakticirala seks u troje.

Policajac Patric Magliocco na kraju je priznao da je ‘nekolicinu puta‘ imao seks s Hall, nakon što ga je interna istraga dovela na ispitivanje. Također im je priznao da mu se Hall pohvalila kako kolega Powell ima ‘veliki crni k***‘ te da mu je pružila oralni seks.

Magliocco je također rekao da je vidio Hall i Holladayja kako se ljube dok su gledali nogometnu utakmicu na jednoj zabavi, te je dodao da je Hall poljubila i njegovu suprugu Amy nakon što je otkrila da imaju ‘otvoreni brak‘, stoji u sudskim dokumentima. Dodao je i da je njezin suprug vidio kako se ljubi s kolegom te da nije bio sretan što se upustila u seks u troje s Maglioccosima, ali su nastavili biti u vezi.

Kada su istražitelji ispitali Powella, on je odgovorio da nije imao seksualne odnose s Hall, ali da ‘svi znaju da ona ima više partnera‘, te je naveo imena Holladayja i McGowana. Na kraju je sve doznala i Powellova supruga koja ga je nakon toga pretukla, a Powell se požalio kako će ‘vjerojatno izgubiti skrbništvo nad djecom‘.

Holladay je tijekom ispitivanja priznao da se ‘više puta‘ seksao s Hall, a McGowan je otkrio da je jednom otišao u njezinu kuću s drugom ženom i ‘pokazao im svoje genitalije‘, stoji u slikovitom izvješću.

Nakon što je isprva nijekala da je imala seksualne odnose s Powellom i Maglioccom, Hall je kasnije priznala afere te otkrila da se s Lugom seksala u motelu. I Shields je u početku govorio da se ‘nikada nije seksao s Maegan Hall‘, a zatim je priznao da mu je pružila oralni seks dok su bili na dužnosti.

Magliocco je također izjavio da je postao zabrinut za njezino mentalno zdravlje i teško opijanje.

Voditelj ljudskih resursa Andrew Patton sankcionirao je osam policajaca zbog ‘seksualnih aktivnosti na dužnosti, seksualnog uznemiravanja, nedoličnog ponašanja i laganja tijekom istrage‘. Također je okriveno da su kolege dijelile eksplicitne fotografije i vlastiti pornografski sadržaj.

Jedidiah Hall, suprug pohotne policajke, također radi kao policijski službenik, ali u drugoj stanici. Američki mediji prenose da je na kraju ipak odlučio ostati sa suprugom i pokušati spasiti njihov brak. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 00:14