APOKALIPTIČNA PREDVIĐANJA

UGLEDNI PROROK KOJI JE PREDVIDIO POBJEDU TRUMPA I BREXIT 'Iduća godina bit će puna prirodnih katastrofa. Poplave, uragani, jedan ozbiljni potres...'

 
 Profimedia

Čovjek koji je predvidio ono što nitko nije očekivao - pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima kao i to da će Britanci na referendumu glasati za Brexit, otkrio je svoja nova predviđanja za 2018. godinu, piše Independent.

Poznati britanski vidovnjak Craig Hamilton-Parker tvrdi kako će se dogoditi teroristički napad na autocesti u Engleskoj, izbiti revolucija u Sjevernoj Koreji koja će svrgnuti okrutni režim Kim Jong-una, kao i napad dronovima koji će ispuštati kemijsko oružje na europske gradove.

- 2018. bit će godina političkih nemira i prirodnih katastrofa uzrokovanih dramatičnim i nepredvidivim vremenom - napisao je na svom blogu.

Osim loših vijesti, Parker predviđa i jednu lijepu, a to je da će princ Harry zaprositi svoju djevojku Maghan Markle.

Ovaj Britanac rođen u Southamptonu dosad je pogodio niz terorističkih napada, međunarodnu ekonomsku krizu, kao i to da će se britanska premijerka Theresa May uspjeti zadržati na vlasti. Što se tiče SAD-a, predvidio je i da će Hillary Clinton otići iz politike 2017. godine, kao i da će američki ratni brod biti potopljen.

U Europi će, kaže, doći do sve većih kulturalnih razlika, a najgore će biti u Njemačkoj i Francuskoj te će se doći do rasnih nereda i racija.

No Parker tvrdi kako će iduća godina biti najgora po pitanju prirodnih katastrofa i kako je to bilo njegovo prvo predviđanje za 2018.

- Priroda mi je na vrhu liste jer predosjećam da ćemo u 2018. doživjeti puno nepredvidivih potresa, vulkanskih erupcija i ćudljivog vremena.

- Već nekoliko godina govorim da ovo možemo očekivati - ne samo zbog globalnog zagrijavanja već i zbog pojačane sunčeve aktivnosti. Već smo vidjeli užasne uragane, no predosjećam da najgore tek dolazi.

Parker predviđa kako će eruptirati Vezuv u Italiji i da će Napulj biti evakuiran, te da će biti pojačana seizmološka aktivnost - čak i na područjima koja su tisućama godina bila bez potresa, a ozbiljan potres zatresti će i Novi Zeland.

Snažni uragani poharat će Karibe, požari će buktjeti u Kaliforniji i Australiji, a Kinu i Indiju potopit će poplave. Uz sve, južnim morima bit će nemoguće ploviti zbog pucanja ledenjaka na Antarktici.

Ipak, Parker zaključuje kako nismo posve 'propali' iduće godine i predviđa velik duhovni rast čovječanstva.

- Mnoga proročanstva su prilično sumorna no osjećam da će se u isto vrijeme dogoditi veliki duhovni rast koji će svijet povesti u početak 'Zlatnog doba'.

- Konflikti i nevolje uz prirodne katastrofe ujedinit će ljude i zapaliti im želju za traženjem prave svrhe ljudskog života - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. siječanj 2023 16:16