PROMETNA NESREĆA

UHIĆEN LEGENDARNI SPORTSKI KOMENTATOR Svojim automobilom udario u vozilo interventne policije pa pobjegao s mjesta nesreće vozeći u suprotnom smjeru

 Pedja Milosavljević / HANZA MEDIA

Poznati sportski komentator iz Srbije Milojko Pantić (72) uhićen je sinoć, nakon što je svojim vozilom Ford Focus udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, javlja Blic.

Milojko Pantić je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u stražnji dio vozila interventne policijske jedinice.

Kako saznaje Blic, Pantić je pobjegao prema Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smjeru! Ubrzo ga je interventna policija, u koju je i udario automobilom, sustigla i na licu mjesta uhitila.

Kako saznajemo, u ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih.

Milojko Pantić bio je poznat po svojim lirskim i nadahnutim komentarima, a u svojoj intrigantnoj emisiji “Sportska galaksija”, koja se emitira na mnogim srbijanskim lokalnim TV postajama, Milojko Pantić svojim britkim i žestokim komentarima ne samo nogometne nego i političke stvarnosti današnje Vučićeve Srbije sebi je priskrbio epitete izdajnika i nedovoljnog Srbina, koje mu upućuju zaštitnici nacionalne čistoće.

Njegovi komentari u kojima otvoreno sadašnji režim predsjednika Aleksandra Vučića naziva kriminalnim i banditskim, izazivaju, kažu u Beogradu, ispade bijesa kod srbijanskog predsjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:25