SULUDI TREND

Uhićen ‘Stvoritelj eunuha‘ koji je kastrirao muškarce u prijenosu uživo: ‘Genitalije sam držao u frižideru‘

Još je šest osoba uhićeno nakon tvrdnji da je muškarac u svojim 40-ima izvodio nezakonite operacije na svojoj imovini u sjevernom Londonu

Finsbury Park/Ilustracija

 Daniel Leal/AFP

Muškarac (44) nadimka “Stvoritelj eunuha” uhićen je nakon tvrdnji da je izvršio desetke kastracija na muškarcima u svom podrumskom stanu u sjevernom Londonu i prenosio postupke na 'pay-per-view' televiziji, piše Telegraph.

Još šest muškaraca u dobi od 30 do 60 godina također je uhićeno nakon što je policija u prosincu prošle godine izvršila raciju na zapuštenom imanju na području Finsbury Parka.

Vjeruje se da su kastracije dio genitalnog poništavanja, odnosno "Nullo" pokreta, koji je postao popularan među onima koji se ne žele identificirati kao muškarci ili žene.

Većina onih koji priznaju da su podvrgnuti postupku tvrde da su "pokorni gay muškarci" ili se žele identificirati kao aseksualni.

U internetskom intervjuu, osumnjičenik norveškog porijekla, koji je ujedno i osoba s invaliditetom nakon amputacije, pohvalio se da je i sam prošao postupak i da ga je proveo na 58 drugih muškaraca.

Objasnio je da je odlučio ukloniti svoje genitalije jer je želio "izgledati kao lutka Ken bez ičega dolje".

Također je tvrdio da je uklonjene genitalije držao u svom zamrzivaču ili ih je pohranio u alkoholu u svom stanu.

Čovjek je inzistirao na tvrdnji da je operaciju izveo na "vrlo profesionalan način", ali susjedi u ulici opisali su kako su redovito viđali vozila hitne pomoći koja su dolazila do imanja.

Također su opisali da sumnjaju u postojanje velikog crnog šatora u stražnjem vrtu posjeda.

Osumnjičenik je objasnio i kako je postupke izveo pomoću aparata za kastraciju poznatog kao Burdizzo, a sve kako bi 'pomogao drugima da postignu svoj cilj'.

Kada je policija upala u stan u prvom tjednu prosinca, proveli su više od tjedan dana na mjestu događaja te su zaplijenili računala i druge potencijalne dokaze.

“Policijska akcija je trajala dugo, nekih desetak dana. Policajac je bio ispred kuće 24 sata. Vidio sam osumnjičenog prije otprilike tri tjedna”, rekao je jedan od susjeda.

Na njegovo pitanje što se dogodilo, osumnjičeni je susjedu rekao da policijska akcija ima veze s njegovim "sumnjivim cimerom".

“Sjećam se da je policija pretraživala kante, nisam imao pojma što traže. Čovjeka koji je tamo živio ne znam, ali mislim da je invalid, fali mu noga. Bio sam zabrinut jer je preko puta bila škola”, dodao je susjed.

“Policija ga je odvela u obližnji hotel dok su mu pretraživali stan. Čim su završili istragu vratio se u stan i posvetio vraćanju božićnih ukrasa'', kazao je drugi susjed.

“U njegovom vrtu je veliki crni šator. Nisam siguran zašto biste to imali kada je vrt okrenut prema sjeveru s velikim stablom koje visi”, zaključuje susjed za Telegraph.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:35