OBITELJSKA TRAGEDIJA

UHIĆENI UBOJICE MISS VENEZUELE 'Malena Maya (5) još nije svjesna da su joj roditelji ubijeni'

 Facebook

Maloljetna kćerka (5) bivše Miss Venezuele Monice Spear (29) i Britanca Thomasa Berryja (39), koji su ubijeni u ponedjeljak tijekom pljačke, još je uvijek nesvjesna da je ostala bez roditelja.

u intervju kojeg je dao brat nesretne bivše Mss Venezeule, Ricardo, potvrdio je kako njegova nećakinja Maya još uvijek nije svjesna sudbine roditelja koje su lopovi ubili nakon što im se automobil pokvario tijekom vožnje po autocesti Puerto Cabello-Valencia, a u kojoj je i ona ranjena u nogu.

ŠOK U VENEZUELI Ubili bivšu misicu i njezinog supruga pred očima petogodišnje kćerkice!

- Maya još nije svjesna da su joj roditelji ubijeni. Strašna je tragedija to što joj se dogodilo. Bit ćemo uz nju koliko god je potrebno kako bi se oporavila - rekao je Ricardo.

- Ona je dobila metak u nogu te se nalazi u privatnoj bolnici u Caracasu gdje je na sigurnom s bakom i djedom - dodao je ujak nesretne Maye.

U međuvremenu, nasilnička banda poznata pod imenom 'The Quick Ones' nalazi se pod istragom zbog moguće umiješanosti u ovo stravično ubojstvo.

Jednog od njihovih pripadnika, Adolfa, uhvatili su susjedi te su ga predali policiji zbog sumnje da je on upucao ovaj par. Mali Adolfo, kako mu glasi nadima, je već uhićen devet puta radi raznih kriminalnih djela.

Osim njega, policija je uhitila još dvojicu sumnjivaca starih 15 i 16 godina, dok ih je ukupno uhićeno petero.

Inače, policija vjeruje kako je par upao u stupicu pljačkaša koji dižu šahtove na cestama ili kopaju rupe te tako izazivaju automobilske nesreće kako bi lakše opljačkali vlasnike.

Podsjetimo, ovom nesretno paru je pukla guma autocesti, a napadnuti su u trenutku kada su ukrcavali automobil u kamion za vuču vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 07:32