NAMAMILA GA U KREVET

Upoznala muškarca na internetu, umjesto seksa dobio je nož u vrat: ‘Ovo ti je za smrt generala Soleimanija‘

Kasnije je policiji kazala da je ubola svog partnera jer je ‘željela osvetu‘, ali ga nije htjela ubiti

Facebook/Henderson Police Department

 Facebook/Henderson Police Department

Policija u Las Vegasu uhitila je mladu ženu koja je, sumnjiči se, nožem ubola muškarca kojeg je upoznala na internetu - kako bi se osvetila za napad američkog drona u kojem je ubijen iranski vojni vođa 2020. godine.

Nika Nikoubin (21) optužena je za pokušaj ubojstva nakon što je prošle subote muškarca kojeg upoznala na stranici za upoznavanje Plenty of Fish namamila u krevet samo kako bi ga ubila, objavio je Las Vegas Review-Journal.

Policija je priopćila da su 5. ožujka Nikoubin i njezin partner, koji nije identificiran, unajmili sobu u hotelu Sunset Station.

Mlada Nika ugasila je svjetlo, a potom svom ljubavniku predložila da mu zaveže oči. Zatim je posegnula u torbicu, izvukla nož i dvaput ga ubola u vrat.

Žrtva je uspjela odgurnuti napadačicu sa sebe, izaći iz sobe i nazvati hitnu, priopćila je policija.

Nikoubin je u međuvremenu istrčala iz sobe i rekla zaposlenici hotela da je upravo izbola muškarca. Kasnije je policiji kazala da je ubola svog partnera jer je 'željela osvetu', ali ga nije htjela ubiti.

Prema policijskom izvješću, pojasnila je da se želi 'osvetiti američkim trupama za ubojstvo Qasema Soleimanija 2020.'.

Iranski general Soleimani poginuo je kada je američki dron MQ-9 Reaper ispalio projektile na njegov konvoj dok je napuštao aerodrom u Bagdadu 2020. godine.

Soleimani je bio čelnik iranskih snaga Quds u Zboru garde islamske revolucije za kojeg se vjeruje da je odgovoran za Teheranovu potporu šijita koji siju nemire na Bliskom istoku, piše Daily Mail.

Prema njezinoj Facebook stranici, Nikoubin živi u Las Vegasu te je pohađala Kalifornijsko sveučilište u Los Angelesu, gdje je bila dio sveučilišnog debatnog tima.

Nikoubin se sada suočava s optužbama za pokušaj ubojstva i trenutno se nalazi u pritvoru. Određena joj je jamčevina od 60.000 dolara, a pred sudom bi se trebala pojaviti 24. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:35