SERIJSKI VARALICA

‘Upoznali smo se na Tinderu, otišli na putovanje, a onda nas je na aerodromu dočekala bijesna trudnica s roditeljima!‘

Trudnica je kasnije otkrila šokiranoj djevojci da je njezin ‘savršeni muškarac‘ lagao i o svom imenu i o dobi

Madeleine Jaye

 Facebook/Madeleine Jaye/

Ako ste ikada instalirali aplikaciju Tinder i tamo pronašli osobu koja vam se odmah svidjela, onda znate kako vam se netko ponekad može činiti ‘predobar da bi bio istinit‘. Upravo to se dogodilo Madeleine Jaye iz Sheffielda u South Yorkshireu, koja je na toj aplikaciji pronašla Jasona u prosincu prošle godine. Razmijenili su nekoliko poruka, odmah ‘kliknuli‘, no trebalo im je gotovo mjesec dana dok nisu dogovorili prvi susret uživo.

22-godišnja Madeleine smatrala je Jasona idealnim muškarcem jer su se oko svega slagali i imali slične stavove, a čak su došli i do razgovora o djeci i planovima za budućnost.

Priznala je da je čak u jednom trenutku pomislila kako je Jason ‘materijal za brak‘, a njih su dvoje odlučili rezervirati smještaj u Španjolskoj u ožujku ove godine i otići na zajedničko putovanje.

Kada su se vratili sa svog romantičnog putovanja, imali su što vidjeti... a i čuti. Na aerodromu ih je dočekala trudna žena koja je tvrdila da je Jasonova djevojka! Djevojka je tada otkrila Madeleine da su joj ostala još samo dva tjedna do poroda, a ota je nitko drugi nego - Jason.

Da stvar bude gora, s njom su u pratnji došli i njezini roditelji, koji su se ‘kamerama unosili Jasonu u lice‘ te vikali na Madeleine. Trudnica je kasnije otkrila Madeleine da je njezin ‘savršeni muškarac‘ lagao i o svom imenu i o dobi. Njoj je naime rekao da ima 32, dok zapravo ima 37 godina. Također joj je priopćila da je s njim već četiri godine u vezi i da ju je tijekom veze već ranije prevario s četiri žene, a da je poznat i po svojoj prošlosti u kojoj je volio zavoditi mlađe djevojke.

Istraumatizirana studentica Madeleine imala je puno toga za progutati, jer je također otkrila da njezin dragi Jason ima još jednog sina kojeg je držao u tajnosti. Madeleine čak tvrdi da je dva tjedna prije njihova putovanja sanjala da je Jason dobio djecu, ali kad mu je to rekla, on se samo ‘nasmijao‘.

Na kraju je priznala da je Jason bio njezin prvi spoj s Tindera te da ju je to iskustvo s njim toliko pogodilo da je odlučila zauvijek izbrisati tu aplikaciju sa svog mobitela.

"Nikada prije u životu nisam bila na spoju s nekim s Tindera pa me bilo strah. Prvi smo spoj dogovorili u 15 sati. Nisam imala namjeru ostati predugo, a onda je već bilo 22 sata, a mi smo cijelo to vrijeme proveli razgovarajući", ispričala je preveslana djevojka.

"Razgovarali smo o budućnosti. Doslovno smo se slagali oko svega: kada bismo htjeli imati djecu, kakav bismo život željeli, kakvu budućnost... tako smo se dobro slagali oko svega. Zvučalo je predobro da bi bilo istinito, a to je zato što je i bilo. Bila je to burna romansa. Sve se dogodilo tako brzo. Nisam imala osjećaj da nešto nije u redu. Pravio se da je vrlo povučen, rekao mi je da nije imao sreće sa ženama i da je usredotočen samo na svoj posao, ali da je sada spreman pronaći nekoga. Kad smo sletjeli u zračnu luku East Midlands, jedna mu je djevojka prišla i rekla nam: ‘Ja sam njegova djevojka, rodit ću za dva tjedna.‘ Nakon toga dolaze njezini roditelji, guraju mu kamere u lice, viču na mene. Doslovno sam pretrpjela šok. Nikada nisam osjetila ništa slično. Nisam to ni najmanje očekivala", ispričala je potresena Madeleine.

"Probudila sam se jedne noći i rekla mu da sam sanjala da ima djecu, a on se na to samo nasmijao. Rekao mi je da ima 32 godine, što je bila laž. Njegova djevojka mi je kasnije otkrila da zapravo ima 37 godina. Lagao je i o svome prezimenu. Potražila sam njegovo prezime na Facebooku i pronašla profil na kojemu su bile fotografije njega i njegove djevojke. Izbrisala sam Tinder i tamo se više nikada neću vratiti", zaključuje.

Madeleine također tvrdi da joj je Jason poslao poruku nakon što je otišla s aerodroma te da joj je govorio da joj se kune da je njegova djevojka zapravo ‘luda bivša koja ga je zarobila s djetetom‘. Međutim, Madeleine je prekinula svaku komunikaciju s njim i nije ga više vidjela od traumatičnog završetka njihova odmora.

Sada joj je cilj upozoriti i druge da ‘vjeruju svojoj intuiciji‘ kada su u pitanju spojevi koji se dogovaraju putem interneta, a priznaje i da sada ima osjećaj kako ‘nema povjerenja ni u jednog muškarca‘.

"Lagao mi je i rekao da ga je luda bivša koja ima psihičkih problema zarobila s djetetom. Zatim me počeo emocionalno zlostavljati, primjenjivati onaj popularni gaslighting, te mi je govorio da bih ja od svih ljudi trebala najbolje razumjeti emocionalni stres kroz koji prolazi. Njegova djevojka je naslutila da je na odmoru s drugom. Ona je bila apsolutno ljupka. Rekla mi je da ovo nije bio prvi put da ju je varao, a i da sigurno neće biti ni zadnji. Osjećala sam se grozno, jer sam se osjećala kao loša osoba iako nisam imala nikakve veze s tim. Nikad ne bih ni pomišljala na izlazak s nekim tko ima obitelj. Nikada nisam željela biti upletena u bilo što od ovoga i to sam jasno dala do znanja njegovoj djevojci. Osjećam se kao da sada stvarno nemam povjerenja ni u jednog muškarca. Sada kada ću ulaziti u novu vezu, osjećam da neću imati toliko povjerenja kao što sam imala kad sam upoznala Jasona. Ako je predobro da bi bilo istinito, vjerojatno ti je osjećaj dobar. Trebate vjerovati svome osjećaju", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 13:35