TRAGEDIJA U SARAJEVU

URUŠILA SE SKELA, IMA POGINULIH 'Pogledala sam kroz prozor i vidjela čovjeka kako pada'

 Klix.ba

Na gradilištu u samom središtu Sarajeva u kasnim poslijepodnevnim satima došlo je do teške nesreće u kojoj su, prema neslužbenim informacijama koje prenosi portal Klix.ba , dvije osobe poginula, a jedna je ozlijeđena.

U stambeno-poslovnoj zgradi BHC, koja je još u izgradnji, u zasad nejasnim okolnostima došlo je do pada građevinske skele.

'Jedna osoba je odmah ustala, jer nije jako ozlijeđena. Druga osoba je prevezena u Hitnu pomoć, a jedan je ostao ležati', izjavila je svjedokinja nesreće za Klix.ba . Liječnici u bolnici nisu uspjeli reanimirati jednog od ozlijeđenih.

Stanarka zgrade preko puta za isti je portal opisala kako je bila prestravljena viđenim. 'Imala sam osjećaj da pada cijela zgrada, bilo je prestrašno', kazala je.

Još je jedna svjedokinja sve promatrala iz svog doma. 'Ručala sam s obitelji, pogledala sam kroz prozor i vidjela da pada čovjek sa zgrade', rekla je potresena građanka.

Mjesto nesreće je ograđeno žutom policijskom trakom, a stigli su i vatrogasci, jer se sumnja da ispod ruševina ima zatrpanih ljudi. Prilikom rušenja skele potrgane su tramvajske žice, tako da tramvaji prometuju obilaznim pravcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 04:46