SVE JE SNIMLJENO

Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice, njegova isprika je bizarna

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnji Juan Emilio Ameri sam je odstupio
Snimka seksa na TV-u
 Youtube

Ako vam se ponekad čini da prizori i svađe iz Hrvatskog sabora ponekad prelaze granicu pristojnosti, pročitajte ili još bolje pogledajte što se dogodilo u argentinskom parlamentu.

Argentinski je zastupnik strogo kažnjen jer je tijekom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi jedne žene, odnosno kako se kasnije doznalo, partnerice.

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege zastupnike ali i svekoliku javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer. Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tijekom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici nazočili iz svojih domova.

Da stvar bude bizarnija zastupnik Ameri, koji je prošle godine u prosincu osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžericu, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

- Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve, objasnio je osramoćeni zastupnik.

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

image
Celeste Burgos
Društvene mreže
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:26