SRUČIO SE NA ORKESTAR

Užas u Brazilu: Na karnevalsku povorku pao visokonaponski kabel, poginulo najmanje 16 ljudi

Još nije utvrđen točan broj ranjenih i poginulih, kao ni zašto je došlo do pada visokonaponskog kabela na orkestar
A long exposure photo shows silhouettes of people gathered near a bonfire during rituals in celebration of Mesni Zagovezni (Shrovetide) in the village of Lozen near the capital Sofia, Sunday, Feb. 27, 2011. People in this region believe they can chase away evil spirits with fire rituals on Mesni Zagovezni (AP Photo/Valentina Petrova)
 AP

Strašna se nesreća dogodila u brazilskoj državi Minasu Geraisu, kad je prilikom pada visokonaponskog kabela na karnevalsku povorku poginulo najmanje 16 osoba .

Brazilski mediji pišu kako je do nesreće došlo kad se na vozilo na kojem je svirao orkestar srušio kabel. Kako je u orkestru sviralo mnogo ljudi došlo je do strašne tragedije.

Najgore je što još nije utvrđen točan broj ranjenih i poginulih, a policija i službenici hitne pomoći su na mjestu događaja i utvrđuju kao je došlo do nesreće te koliki su njeni razmjeri.

Zbog ovog događaja morat će se poraditi na sigurnosti jer pripreme za karnevale diljem zemlje u tijeku su i ako sve ne bude kako treba moglo bi se ponoviti nešto slično, posebno jer su u povorkama tisuće ljudi, a u većim gradovima i milijuni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:59