LUĐAK NA CESTI

Uznemirujuća snimka iz Putinova rodnog grada! Autom divljački pokosio ljude na ‘zebri‘: ‘Bježi od mobilizacije...‘

Snimka je postala viralna i pogledana je više od 60.000 puta

Suludi vozač iz Sankt Peterburga

 Twitter

Iz ruskog Sankt Peterburga, inače rodnog grada predsjednika Vladimira Putina, dolazi uznemirujuća snimka automobila koji bezobzirno gazi pješake na pješačkom prijelazu.

Snimku je na Twitteru objavio nezavisni bjeloruski medij Nexta, a na njoj se vidi pješački prijelaz u središta grada tijekom velike prometne gužve.

Kad su pješaci s obje strane ceste stupili na kolnik, do zebre stiže jedan tamni auto, malo usporava i naizgled čeka da ljudi prijeđu. No onda - kad je na zebri bilo najviše pješaka - dodaje gas i doslovno gazi ljude pred sobom.

Uznemirujuća snimka pogledana je više od 60.000 puta, a među brojnim komentarima je i onaj koji kaže: ‘Sasvim uobičajen dan u Mordoru. Vozač će sigurno biti odlikovan jer je pravi heroj svoje domovine.‘

‘Da pogodimo, još jedan heroj iz Wanker Groupe se vratio i uspješno je resocijaliziran u domovinu?‘, kaže jedan komentator pritom misleći na pripadnike grupe Wagner.

‘Ma čovjek se samo žurio pobjeći od drugog kruga mobilizacije‘, kaže drugi komentator, dok drugi smatra kako je ‘čovjek možda upravo mobiliziran pa je to proslavio s malo vodke‘.

‘Ide specijalna vojna operacija, napravite mjesta‘, glasi još jedan sarkastični komentar, a drugi kaže kako je ‘ovo potvrda da konačno regrutiraju ljude iz imperijalne jezgre‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:31