StoryEditor
NASILJE

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: POLICIJA U NEW YORKU OBJAVILA SNIMKU STRAŠNOG NAPADA, MOLI JAVNOST ZA POMOĆ Napadači su mladića nemilosrdno udarali

 
 screenshot video Twitter @NYPDDetectives

Njujorška je policija objavila šokantnu snimku na kojoj se vidi kako napadači mlate jednog mladića u vlaku podzemne željeznice.

Na snimci se vidi kako napadači žrtvu nemilosrdno mlade i udaraju sve dok nije izgubio svijest te se više nije mogao braniti. Kako su ga tukli, mladić je postajao sve krvaviji. Pukle su mu usnice, a napadači su ga i dalje nemilosrdno nastavili tući.

Neprestano su ga udarali u lice, glavu i tijelo. Nesretni je mladić sjedio na mjestu u vlaku i pokušavao si zaštititi glavu rukama.

Čini se da su ga udarili najmanje 20 puta prije nego što je snimka završila. Vidjelo se i da je žrtva nešto govorila, no na objavljenoj snimci nema zvuka pa se ne zna što je rekao.

Njujorška je policija priopćila da su za taj slučaj saznali prošlog tjedna nakon što se snimka pojavila na društvenim mrežama. Najprije je osvanula na Instagramu.

'Pomislio sam ono što bi svaki Njujorčanin pomislio. Ovo je naš grad i takvo što se ovdje ne bi smjelo događati. To je gnjusan čin. Svi koji su vidjeli snimku su uznemireni', rekao je detektiv Dermot Shea.

Ne zna se kada se taj napad dogodio, no policija sada pretražuje bolnice u potrazi za pretučenim mladićem. Na snimci se ne vide napadači, a policija poziva javnost da im se jave ako imaju neke informacije o ovom događaju, kako bi mogli identificirati napadače, javlja Daily mail.

 

Policija smatra da je sve mobitelom snimio netko tko je vjerojatno pomogao u organizaciji ovog napada. Naime, bande često snimaju napade poput ovih i dijele ih na društvenim mrežama kao način hvalisanja. Policija smatra da im se žrtva neće sama javiti pa mole javnost za svaku eventualnu informaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2020 05:04