STRAVA U NJEMAČKOJ

Vatrogasci na balkonu zapaljenog stana pronašli muškarca s okvirom kreveta: ‘Vezala ga je lisicama...‘

Zbog velikog dima morale su se provesti opsežne mjere ventilacije, rekli su vatrogasci, koji su nakon četiri sata uspjeli ugasiti požar

Ilustrativna fotografija

 Lausitznews.de/jens Kaczmarek/Imago Stock&people/Profimedia/Lausitznews.de/jens Kaczmarek/imago Stock&people/profimedia

Jedan je mladić (25) teško ozlijeđen u Dresdenu nakon što ga je djevojka (19) vezala lisicama za krevet i zatim mu zapalila stan, pišu njemački mediji. Nju policija sada tereti za pokušaj ubojstva, a motiv za to djelo još nije poznat.

Mladić je nekako zajedno s okvirom kreveta uspio pobjeći na balkon, a spasili su ga vatrogasci. S teškim je ozljedama prevezen u bolnicu.

Dresdenski su vatrogasci na Twitteru objavili da su ju uz pomoć ljestvi spasili dvije osobe, od kojih je jedna prevezena u bolnicu, no ne navodi se tko je druga spašena osoba.

– Stan je bio u potpunosti u plamenu. Zbog velikog dima morale su se provesti opsežne mjere ventilacije, rekli su vatrogasci, koji su nakon četiri sata uspjeli ugasiti požar. Cijeli kat je teško oštećen i privremeno zatvoren.

Policija smatra da je požar podmetnut upaljačem, a mlada Nijemica je uhićena u bijegu od policije te će danas biti predana istražnom sucu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:58