VELIKI PLIJEN

VELIKA PLJAČKA LUKSUZNE VILE GLAZBENOG MOGULA Lopovi upali u rezidenciju tvorca X Factora, ispraznili su mu sef

 Getty Images

Luksuzni dom jednog od najmoćnijih ljudi glazbene industrije Simona Cowella opljačkali su u noći na petak lopovi koji su u londonsku vilu vrijednu 10 milijuna funti upali oko 2:20, dok su Cowell i obitelj spavali na katu.

Kako piše The Sun, lopovi su pronašli ključ obiteljskog sefa, koji navodno uopće nije bio na nekom skrovitom mjestu, te su odnijeli plijen vrijedan najmanje nekoliko stotina tisuća funti.

'Neki od ukradenih dragulja imali su veliku sentimentalnu vrijednost za Simona, a iz sefa je također ukraden i novac u kešu', otkrio je za The Sun neimenovani izvor, koji napominje da je obitelj glazbenog mogula jako potresena, ali istovremeno i sretna jer nitko nije ozlijeđen.

Cowella je probudio obiteljski kućni pomoćnik, kojega je iz sna trgnuo alarm koji se aktivirao nakon provale. Nazvali su policiju, no po dolasku ophodnje u vilu, lopovi su već pobjegli i za njima se još uvijek traga.

Bogatstvo Simona Cowella, tvorca popularnih televizijskih formata poput X Factora i Britain's Got Talent, procjenjuje se na oko 300 milijuna funti. Vila u kojoj stanuje sa svojom suprugom Lauren Silverman i sinom Ericom nekoć je bila rezidencija francuskog ambasadora u Britaniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:25