DIVLJI ALDIN

VELIKA POLICIJSKA POTJERA U HERCEGOVINI Nasilnik koji tjednima terorizira Mostar usred noći izvukao djevojku iz auta, oteo je i pobjegao u nepoznato

Ilustracija
 Tom Dubravec / CROPIX

Aldin Š. iz Mostara, osumnjičen za pucnjavu, pokušaje razbojništava i seriju krađa, među kojima su i akumulatori iz osobnih vozila, u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 2 sata zaustavio je vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku, piše Bljesak.info.

Više ju je puta udario, oborivši je na pod te je uvukao u svoje vozilo i s njom nestao u nepoznatom smjeru.

No Aldin Š. nije nepoznat policiji. Riječ je o višestrukom prijestupniku kojeg se, među ostalim, tereti za pucanje plinskim pištoljem u zaštitara koji je čuvao radne strojeve na gradilištu u mostarskom naselju Zalik, pokušaj krađe akumulatora iz osobnog vozila u naselju Vojno koji je u posljednji trenutak spriječio vlasnik automobila te još niz drugih pljački. Nakon svakog nedjela, Aldin bi nakratko završio u pritvoru, no svaki put bi bio pušten nakon čega bi nastavio svoj divljački pohod.

Zašto pravosuđe ne reagira i na duže vrijeme ne zatvori prijestupnika za kojeg se pouzdano zna da ponavlja kriminalne radnje, ostaje misterij, piše Bljesak.info.

Aldin Š., zajedno s otetom djevojkom, trenutno se nalazi u bijegu i policija za njim intenzivno traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:56