HULIGANSKI OBRAČUN

Veliki obrat u Ateni, policija ima otiske ubojice AEK-ova navijača: Radi se o Grku?

Privedeni hrvatski navijači odvedeni su na DNA testiranje, a ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču i za njim se traga

Uhićeni Bad Blue Boysi u Ateni

 /Screenshot Twitter

Grčka je u šoku. Nakon smrti 29-godišnjeg navijača AEK-a, koji je izgubio život u huliganskom obračunu na ulicama Atene, promijenila se percepcija Hrvata u očima prosječnog Grka.

"Stanje u Ateni nije blagonaklono ni prema Hrvatima, ni prema grčkoj policiji", javlja reporter Nove TV.

Grci su bijesni na policiju, koja je imala sve informacije od hrvatske i crnogorske policije, pa čak i registarske oznake navijača koji su ušli na grčki teritorij. Znali su čak i gdje će navijači biti smješteni.

Privedeni hrvatski navijači odvedeni su na DNA testiranje, a ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču i sad se za njim traga. Tijekom cijeloga dana grčka policija provodi racije, priveli su sedmoricu navijača na granici sa Sjevernom Makedonijom, a jednoga u busu prema Albaniji.

"Prema neslužbenim informacijama, policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu", otkrio je reporter Dnevnika Nove TV.

Podsjetimo, policija je privela 98 osoba, većina su Hrvati, ali među njima ima i grčkih državljana, odnosno navijača Panathinaikosa, s kojima su navijači Dinama u prijateljskim odnosima. No to je još uvijek neslužbena informacija.

Svi privedeni u srijedu idu pred suca, kad će saznati hoće li na slobodu ili na mjesec dana u istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:12