U jednom od rijetkih trenutaka nacionalnog jedinstva, neviđenom još otkako je izvjesni britanski chef iznio ideju o dodavanju 'chorizo' kobasice u 'paellu' (španjolsko nacionalno jelo od riže), Španjolska se ujedinila kako bi dala odgovor na jedno od najstarijih pitanja koje izaziva silne podjele i uznemirenost, piše Guardian.
U barovima više neće izbijati svađe među prijateljima te članovima obitelji i susjedima okupljenima oko stola. Chefovi, gastro-kritičari i kuhari amateri mogu odahnuti jer se velika većina Španjolaca izjasnila da im je draža tortilja s krumpirima i lukom (španj. 'tortilla de patatas con cebolla')
Naime, u srijedu je El Mundo objavio rezultate velikog istraživanja o skromnom, ali obožavanom španjolskom omletu koje je oduševilo obožavatelje luka, a one...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....