NEVJEROJATNA HRABROST

Veterinar istukao pljačkaše usred operacije

Napadači u bijegu
 Screenshot

Dr Luian Lozano, 27, radio je noćnu smjenu u veterinarskoj klinici u Monterreyu na sjeveroistoku Meksika kad su dva pljačkaša naoružani pištoljima ušli u prostorije klinike te naredili osoblju i klijentima da im predaju svoj novac i ostale vrijedne stvari javlja Mirror.

Napadači su čak prekinuli carski rez koju je veterinar u tom trenutku izvodio te prisilio vlasnika kućnog ljubimca koji je asistirao u operaciji da im preda svoj novac.

No, kako su htjeli ući u ured dr. Lozana on im se othrvao napadu i počeo se tući s njima što je zabilježila sigurnosna kamera u klinici.

Kad su dvojica napadača htjela pobjeći preko stola recepcije, veterinar je jednog uhvatio s leđa i povukao ga natrag dok mu je drugi muškarac prijetio pištoljem i srušio ga na pod.

Doktor se nije dao smesti te je opet skočio za napadačima, no jedan je već uspio pobjeći. Veterinar i drugi pljačkaš su se nastavili tući, ali na kraju se i on othrvao stisku hrabrog čovjeka te pobjegao.

Na kraju su uspjeli ukrasti samo 116 funti od jednog klijenta.

„Osjećao sam hrabrost, strah i nemoć i upravo zbog toga sam reagirao s mržnjom. Vidio sam ih kad su otvarali vrata pa sam ih dočekao s udarcima. Ne bih to ponovio, ali vidio sam priliku. Pljačkaši su bili mladi, mršavi i bili su nervozni. Nisu pucali jer nisu znali kako upotrijebiti pištolj, inače bi priča završila skroz drugačije“ rekao je Lozano koji je dok je bio mlađi trenirao boks.

Napadači su još uvijek u bijegu te policija traga za njima piše Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 14:21