STRAH I TREPET

VIDEO: 'AKO NASTAVITE LOŠE RADITI SVOJ POSAO, DOBIT ĆETE OTKAZE' Procurila snimka na kojima bijesni Putin prijeti ministrima!

 YouTube

Ruski predsjednik Vladimir Putin zaprijetio je jučer na zatvorenom sastanku s nekoliko članova Vlade, među kojima je bio i premijer Dimitrij Medvedev, da će biti smjena ukoliko se ne budu izvršavale njegove direktive na polju državne potrošnje.

- Ako to ne učinimo, morat ćemo priznati da ili ja radim neefikasno, ali vi radite loš posao zbog kojeg ćete morati podnijeti ostavke. Htio bih vam skrenuti pažnju na činjenicu da sam skloniji drugom scenariju. Ne želim nesporazume i želim da razgovaramo iskreno - kazao je Putin.

Komentari ruskog predsjednika upućeni su nakon što je zatražio da se ugase kamere, ali video je procurio na Lifenews.ru, stranici koja održava tijesne veze s Kremljem.

Sastanku su osim premijera Medvedeva prisustvovali i ministar financija Anton Siluanov i zamjenik premijera Dmitrij Kozak.

Opaske dolaze nakon mjeseci špekulacija o lošim odnosima na relaciji Putin - Medvedev, uslijed kojih bi premijer mogao biti smijenjen. Vlada i Kremlj su odbacili špekulacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 12:51