ZALUĐENA LJEPOTOM

VIDEO Amerikanka kćeri (8) uštrcavala botoks! Socijalna služba oduzela joj dijete

Osim tretmana botoksom odlazila je i na depiliranje voskom. Bol je trpila jer nije željela biti ružna
 ABC News

Kerry Campbell, 34-godišnja Amerikanka, ostala je bez skrbništva nad kćeri nakon što je na popularnom showu 'Good Morning America' objavljena reportaža u kojoj priznaje kako svojoj 8-godišnjoj djevojčici uštrcava botoks.

Mala Britney Campbell odvedena je iz majčinskog doma jer su nakon reportaže brojni gledatelji 'tretmane za ljepotu' doživjeli kao zlostavljanje djece. Osim toga, Kerry se više puta pohvalila da njezinoj kćeri botoks pomaže da se što bolje kvalificira na natjecanjima ljepote koje obje pohode.

Djevojčica se bila žalila da ju injekcije bole, no nije ništa htjela govoriti jer nije željela imati bore.

Isto tako, 8-godišnjakinja je redovito odlazila na tretmane depilacije voskom.

- To je bilo vrlo, vrlo teško izdržati, no ne mislim da bi jedna dama trebala imati dlake na nogama - ispričala je reporteru Britney.

Skandaloznu reportažu vidjeli su i zaposlenici socijalne službe koji su objasnili da je vrlo 'neobično da majka vlastitom 8-godišnjem djetetu ubrizgava botoks' te da je to 'svakako dobar razlog za istragu'. Kerry je u svoju obranu izjavila da je ideju uzela od drugih majki na natjecanjima.

- Svi to rade. Prije natjecanja djeci daju injekciju za usnice ili da prikriju bore. Ne radimo ništa ilegalno, no želim da moja kćer ima iste uvjete kako i druge djevojčice - naglašava Kerry te dodaje kako botoks nabavlja putem interneta. Cijena je 150 dolara za tri mililitara.

Samohrana majka svoje postupke brani navodeći kako će joj sve to 'pomoći da postane zvijezda, pjevačica, manekenka ili glumica.

- Ovo će joj omogućiti da duže izgleda mlada. Samo želim da ima najbolji start u životu kako bi lakše postala superzvijezda - izjavila je Kerry dodajući kako bi sve majke trebale tako pomagati svojim kćerima.

Dermatolozi i psiholozi upozoravaju kako je botoks u svakom pogledu loš za djecu te da se još uvijek ne zna kako bi taj kozmetički zahvat mogao utjecati na dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:31