VOLI SE GIBAT' GIBAT'

VIDEO Assange snimljen kako mahnito pleše na techno. Zauzima cijeli podij, ali ne ide mu baš...

Julian Assange (39), šef kontroverzne internetske stranice WikiLeaks , snimljen je 2009. godine na plesnom podiju u glavnom islandskom gradu Reykjaviku. Čovjek bi prvo pomislio: "Pa što sad? I on se smije zabavljati!"

No snimka koju je krajem prošlog mjeseca DJ Seth Sharp objavio na YouTubeu prosječnog bi čovjeka mogla natjerati da se zapita: "Na čemu je ovaj?".

DJ Sharp fotografije i video materijal snimio je još 2009. godine na techno partyju, tada ne shvaćajući da će glavni akter njegovog filmića ubrzo postati najomraženiji nemesis svjetskih vođa, a odlučio ga je objaviti ubrzo nakon što su na internet procurile fotografije iste večeri.

Tvrdi da mu Assange u početku nije dao da ga snima. Assangeov bivši kolega Daniel Domscheit-Berg u svojoj je knjizi napisao kako Julian na podiju zauzima previše mjesta.

"Gotovo kao vođa plemena dok izvodi neki ritual. Nije baš ritmičan i koordiniran, nema osjećaja za glazbu, no u jednu ruku je cool", napisao je Domscheit-Berg.

Assange se trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Velikoj Britaniji nakon optužbe za seksualno zlostavljanje dviju Šveđanki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:19