NOVA BRUTALNOST U KINI

VIDEO Bešćutni vozač kamionom pregazio dijete! Potom je NAMJERNO ubacio u 'rikverc' i opet prešao preko dječaka kako bi bio siguran da je mrtav

Nova šokantna vijest stiže s kineskih prometnica. Bešćutni vozač kamiona Ao Yong pregazio je petogodišnjaka Xionga Maokea u kinskom gradu Luzhouu, u provinciji Sečuan. Da stvar bude još gora, nemilosrdni vozač potom je ubacio u 'rikverc' i ponovno svojim vozilom prešao preko dječaka kako bi bio siguran da je mrtav.

Za ovaj neljudski potez šofer se odlučio kako bi izbjegao plaćanje bolničkih troškova za oporavak djeteta.

- Koliko moram platiti - bile su prve riječi vozača nakon što je izašao iz kabine, tvrde očevici.

- Vidio sam kako se kamion vratio unatrag pa ponovno prema naprijed. Xiong je bio omotan oko kotača, ali to nije spriječilo vozača da vozi još nekoliko metara - rekao je jedan od svjedoka stravične nesreće.

Vozač i dalje niječe da je namjerno pregazio dječaka, a policija je objavila kako je Yong prvi obavijestio nadležne institucije o nesreći.

Stravična Xiongova smrt stigla je samo tjedan dana nakon što je, također na cesti, stradala dvogodišnja Yue Yue , a njezinim pozivima upomoć nije se odazvalo čak 18 slučajnih prolaznika koji su je ignorirali. Malena Yue Yue preminula je u bolnici nekoliko dana potom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:03