FESTIVAL KIČA I NEUKUSA

VIDEO: BIJELE LATICE IZ HELIKOPTERA, MUZIKA IZ 'KUMA', ZLATNE KOČIJE... Pogledajte skandalozni sprovod šefa mafije zbog kojeg se crveni cijeli Rim!

Ispred crkve sv. Giovannija Bosca od jutra bio je poster na kojemu se kočoperio pokojnik odjeven u bijelo i s križem na prsima
 youtube screenshot

Skandalozno luksuzan, a po nekima i bogohulan crkveni sprovod Vittorija Casamonice, mafijaškoga “romskoga Rimskog Kralja”, doveo je u krajnje neugodnu poziciju i papinskog kardinala vikara Agostina Vallinija, i državnoga rimskog prefekta Franca Gabriellija, i gradonačelnika Vječnog Grada, a i ministra unutrašnjih poslova, za kojega vele da bi uslijed svega čupao kose da ima makar jednu vlas.

Ispred salezijanske crkve sv. Giovannija Bosca od rana jutra bio je pogolem poster na kojemu se kočoperio pokojnik odjeven u bijelo i s križem na prsima, kao da je papa, s natpisom: “Vittorio Casamonica, Rimski Kralj”. Pred pogrebnom povorkom promet su čistili gradski redari, pripadnici Policije Glavnoga grada.

U povorci su bila superluksuzna mrtvačka kola koja je vukao šestopreg crnih irskih konja s perjanicama, nad povorkom je letio crven helikopter koji je zasipao ožalošćene oblacima ružinih latica, a orkestar je svirao glazbu iz “Kuma”, da i slijepi shvate da u crkvenoj slavi i državnoj pratnji na onaj svijet odlazi umalo pa okrunjeni kralj rimske mafije, car kokaina, vojvoda ilegalnih oklada, barun nogometa i drugih sportova, knez pranja novca. Vele u Vikarijatu da župnik nije znao kome to kroji apoteozu. I prefekt Glavnoga grada Rima tvrdi da nije znao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:43